Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen tanácstalan vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen tanácstalan vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok. Az egyik barátnőmmel hülyeségből beszélgettünk arról,hogy de jó lenne már nekem is egy fiú. Tudom,hogy még csak 13 éves vagyok de a gondolkodásom felér egy 16 évesével. A barátnőm és barátja találtak nekem egy srácot. Minden szép és jó lenne csak az a baj,hogy a srác 2 hét múlva 17 éves lesz. És nem hiszem ,hogy nem csak arra hajtana. Viszont beszéltem vele és teljesen aranyos, normális, kedves. De msn-en bármit mondhat az ember. Úgy van,hogy pénteken találkoznánk...

Szerintetek mit csináljak?

Légyszíves ne k****zzatok le. Köszi:)

2010. jan. 19. 08:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nem tudtam találkozni vele mert lebetegedtem 3 hétre:S
2010. febr. 1. 22:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindenek elött, járd ki az ovit.
2010. febr. 1. 22:47
 13/15 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Nagyon rendes vagy... de tájékoztatnom kell téged ,hogy illene modort változtatnod!

2010. febr. 1. 23:06
 14/15 anonim ***** válasza:
szerintem valamivel tényleg többet tudhat ez a leányka, csak még egy w-s, cuksyhhhys, értelmezhetetlen mondatokat se láttam tőle. ne fikázzátok. lehet hogy 16 éves szinten nincs, de mindenkép értelmesebb.
2010. febr. 1. 23:24
 15/15 anonim ***** válasza:

így van ne fikázzátok!!!

Kedves Kérdező!

Nyugodtan találkozz vele de tartsatok mértéket és mindent szépen fokozatosan csináljatok(csók, járás..aztán majd a komolyabb dolgok)

És mielőtt bárki megvétózna, nekem is 13,5 éves barátnőm van pedig én már a 19 felé közelítek 5 év a korkülönbség de ez nem számít ha hasonló a gondolkodásotok és szeretitek egymást.(tapasztalat 1 év után..)

Ha bármi kérdésed van még írj!

18/F

2010. febr. 1. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!