Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen tanácstalan vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen tanácstalan vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok. Az egyik barátnőmmel hülyeségből beszélgettünk arról,hogy de jó lenne már nekem is egy fiú. Tudom,hogy még csak 13 éves vagyok de a gondolkodásom felér egy 16 évesével. A barátnőm és barátja találtak nekem egy srácot. Minden szép és jó lenne csak az a baj,hogy a srác 2 hét múlva 17 éves lesz. És nem hiszem ,hogy nem csak arra hajtana. Viszont beszéltem vele és teljesen aranyos, normális, kedves. De msn-en bármit mondhat az ember. Úgy van,hogy pénteken találkoznánk...

Szerintetek mit csináljak?

Légyszíves ne k****zzatok le. Köszi:)

2010. jan. 19. 08:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Találkozz vele nyugodtan, remélem fel tudod mérni a helyzetet és majd személyesben kiderül, h milyenek is a szándékai!:D
2010. jan. 19. 08:14
 2/15 anonim ***** válasza:
csak arra ne is hajtson, mert ha még nem töltötted be a 14et, akkor bűncselekmény.
2010. jan. 19. 08:15
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

Már megint ez a sablonduma... "13 éves vagyok, és érettebb a koromnál". Minden 13 éves érettebb a koránál, legalábbis azt hiszik.

Attól, hogy valakinek 13 évesen barátja van, nem lesz qrva. Ha mondjuk az első randin lefekszel vele, akkor már közelítesz a qrvaság felé.

4 év nem olyan nagy korkülönbség, bár ebben a korban még igen, te még nagyon sokat fogsz változni, és a pasi is fog. Viszont így látatlanban ne ítéld meg őt előre, találkozz vele, és ha szimpatikus, akkor kezdjetek el járni! Ha nem megy a kapcsolat, legfeljebb szakítotok.

2010. jan. 19. 08:35
 4/15 anonim ***** válasza:
Azzal,hogy találkozol vele,mit veszíthetsz?Ha nem mész,azt viszont később még megbánhatod.
2010. jan. 19. 08:57
 5/15 anonim válasza:
100%
Kedves kislány, nem kell megfeledkezz, hogy vannak szüleid és bizalommal fordulj hozzájuk és kérd ki a tanácsukat. Nos az én véleményem, és egyben tanácsom is az, hogy ne menj el. Soha nem találkoztál még vele és nem tudod mi rejlik a szívében. Ha férfi hát legyen férfi és legyen az a fiú annyira bátor és menjen haza hozzátok és először ismerkedjen meg a szüleiddel. Aztán legyen bátorsága és kéreztessen el. Amíg otthon vagy teljes mértékben engedelmességgel tartozol szüleidnek. Lehet hogy néha nem kedved szerint döntenek, de tudod hogy van valaki aki megvédjen. Felelőtlenül egy kapcsolatban bele menni igen kockázatos. Csak azért legyen fiúd mert a többieknek van, ez téves gondolkodási mód. Te még csak 13 éves vagy. De vehetjük úgy is hogy már 13 éves vagy. Neked van egy igen nagy értéked, a szüzességed. Ha ezt elveszíted, akkor előbb vagy utóbb nagyon megbánod. Még csak 13 vagy. Korai még a fiúzás. A fiúk mindent megtesznek hogy elérjék azt hogy a lánnyal lefeküdjenek. Aztán hencegni tudjanak a barátaiknak hogy már ennyi és ennyi lányt megd....k. És hol van még a házassá ideje. Vajon ez a fiú, ki bírja amíg feleségül elvesz? Nem hiszem hogy ilyen szándékkal akar veled találkozni. A házasság előtti szex igen veszélyes, és érzelmileg legtöbb esetben igen romboló. Ne váltsd fel a mostani tiszta, érintetlen értékedet aprópénzre és a legelső koldusnak ne dobj oda belőle néhány forintot. Amikor eljön az ideje, majd rád talál a megfelelő körülmények között nem egy pasi, hanem egy igazi férfi aki majd ő is tiszta lesz, aki nem egy szoknya vadász. Ő majd igazán megbecsül és értékelni fogja hogy hűségesen vártál rá. Gyermek korban a szexuális kapcsolatnak mély hatással van az életre. Nem csak az a szex hogy lefekszel vele, hanem minden olyan érintés mely vágyat ébreszt benned, a csókolózás mind a szexhez tartozik. Ebben a korban ez egy csapda, ha belekerülsz már nem tudsz ki mászni belőle. Ne engedj a barátnők nyomásának. Légy önmagad és légy különleges. Ne váljon belőled egy általános csajszi. Te értékes vagy úgy ahogy vagy. Egy fiú az életedben nem tesz értékesebbé, hanem az a veszély áll fent hogy értékedet el vegye. Ne bocsátsd áruba értékedet. Várj amíg el jön az alkalmas férfi és gazdagon megjutalmazza érintetlen értékedet. Szívesen tanácsollak tovább is ha írsz a címemre. Tőlem nem kell félned. Ha soraimat elolvastad gondolom hogy rá jöttél, nem vagyok fiatal. Így van. Nagyobb gyermekeim vannak mint te. Két fiam: 19 és 14. De a nagyobbiknak még nem volt barátnője. Így tanítottuk őt hogy várja meg az alkalmas időt és azt a lányt aki ugyan olyan tiszta erkölcsileg és értékes mint ő. Én 21 éves koromban nősültem meg, a lány akit elvettem ő is majdnem annyi volt. De mind a ketten szüzek voltunk. És ennek mai napig is örülök. Néha vannak nehézségeink, de soha sem volt hozzám hűtlen és én sem hozzá. Várom a fejleményekről a beszámolódat. zsoltvari@gmail.com
2010. jan. 19. 09:05
 6/15 anonim ***** válasza:

A 9:05-ös nagyon jól kifejtette a dolgokat. Mondjuk abban, hogy MINDEN fiú csak azt akarja, azért vitatkoznék, mert általánosítás, és a házasság előtti szex ne legyen is elég meredek manapság, amikor a 12 évesek már úgy csinálják mint a nyulak. Nem azt mondom, hogy ezt akkor kell elkezdeni, hanem at, hogy mondjuk miért nem vársz vele addig, amig tényleg felfogod mi a jelentősége? Példának okáért van olyan ismerősöm, aki terhes (18 éves) és épp ezért nem fogja elvégezni a gimnáziumot. Azzal,hogy a gondolkodásod olyan mint egy 16 évesé... miért ? hogy gondolkodik egy 16 éves? mert mindenhogy csak nem éretten..

20F

2010. jan. 19. 09:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Én 13 éves vagyok, és a gondolkodásom alapján csak fiatalabb lehetnék, és azt tudom ajánlani, hogy menj el. Jaj, csak nehogy nagy legyen a korkülönbség.
2010. jan. 19. 09:39
 8/15 anonim ***** válasza:
9.05ös nagyon szépen kifejtette. Rég láttam már ezen a honlapon ilyen szépen megfogalmazott választ :) találkozni találkozhatsz vele... nem veszítesz semmit... csak ne engedd, hogy "olyan" téren nyomuljon...
2010. jan. 19. 11:06
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm minden válaszolónak,hogy tanácsot adott nekem.

Nem a barátnők miatt szeretnék barátod... nem hagyom hogy befolyásoljanak..

Miért hiszem magam komolyabbnak a koromnál?? Azért mert sok ismerősöm ( velem egyidős lányok) el sem gondolkoznának ezen,hogy ez a fiú mit is akarhat?

És utána pedig néznek,hogy mi történne velük...

Még nem tudom mit fogok csinálni... de ma leülök édesanyámmal és elmondok neki mindent...

Köszönöm szépen..

:)

2010. jan. 19. 14:34
 10/15 A kérdező kommentje:
vagyis hogy egy ennyi idős fiú mit akarna..
2010. jan. 19. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!