Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem? . Teljesen tanácstalan vagyok!? . Pasi ügy. Kort és nemet írjatok.
Szóval van egy 30éves pasi aki udvarol nekem..(mellesleg van b.nője, plázacica tipusú)mostanában sokat beszélgettünk.. elmondta, hogy már nem olyan jó a mostani kapcsolata.. meg ilyenek...
Elkezdtünk intim dolgokról beszélgetni msn-en... eddig még semmi baj nem lenne.. de vmelyik nap egy ilyen "Őszinteségi roham" jött rá.. és elmesélte hogy van egy hölgy akit szeret meg a hölgy is őt.. de nem lehetnek együtt több okból....
Erre megkérdeztem, hogy akkor miért próbálkozik nálam (21éves) azért hogy csak legyen vki....? S a válasza az volt, hogy nem... sokkal több annál..
Hozzátennék annyit, hogy a pasi gazdag, jóképű,csajok kedvence tipusú (bárkit megkaphatna)... meg ilyenek.
míg én.. hát egy átlagos.. egyszerű, kismellű, semmi extrás csaj vagyok... Akkor most mit akar?
nekem is hasonló a véleményem.. s még annyit , hogy a hölgy akiről szó volt, hogy szereti meg viszont az nem én lennék... hanem egy másik csaj...
de én már végképp nem értem akkor.. elmondja, hogy van b.nője, akit nem szeret.. elmondja, hogy van vki akit szeret, de nem lehet vele... és közben még próbálkozik nálam is?? fura.. nekem legalábbis.. mert ha csak szexet akarna. akkor nem mondaná el öszintén ezeket nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!