Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok.
Lassan egy hete van pasim,de közben meg oda vagyok egy másik srácért,akit fél éve ismerek. Annak a srácnak nem jövök be,nem akar tőlem semmit,de már többször smároltunk. És én úgy vettem észre,hogy a haverja össze akar minket hozni,állandóan biztatja hogy jöjjön oda hozzám,stb... Igaz hogy így a pasim csapom be, és csak szegénynek "ártok",de mikor megcsókol... *.* ... Ő teljesen oda van értem,azt mondta hogy akár velem élné le az életét,és hogy soha nem szeretett még így senkit,mint most engem. Félek hogyha most szakítanék vele,akkor kárt tenne magában,vagy valami,de mondtam neki,hogy én nem vagyok olyan mint ő,hogy nagyon sokáig szeretek valakit. :$ És még hátha belé szeretek... A barátaim szerint most szakítsak vele,amíg jobban belém nem szeret. De adok még kettőnknek egy kis időt,hogy hátha tényleg belé szeretek. Tudom hogy bunkóság vele szemben. :(
17L
Na pont az ilyen lányok miatt általánosítanak egyes pasik, és nevezik az összes nőt ribancnak. Gratu.
20/L
Nem akkor smároltunk,amikor már jártam vele. :O
Tehát nem csaltam meg.
Szerintem az a normális, ha akkor kezdesz el járni valakivel, ha jól ismered már, és szerelmes vagy belé.Hagyd ott, mert minél később történik meg annál jobban fog fájni neki. A másik pasinak meg be se jössz és nem akar tőled semmit azt mondtad. Ha ennyire nyilvánvalóan azt mondta, akkor vele se érdemes foglalkozni, mert egyszer az a fiú is akar majd járni valakivel, és akkor meg csak a saját szívedet fájdítod.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!