Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen tanácstalan vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen tanácstalan vagyok! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A párommal szakítottunk,mert kiderült,hogy megcsalt és én nem tudok 100%-ig bízni benne!Veszekedéssel lett vége és kórházba került,mert rosszul lett! Azt mondja,hogy bán mindent és hogy nagyon szeret! Újrakezdjem vele vagy inkább zárjuk le teljesen?

Csak normális válaszokat szeretnék,köszi!

2011. máj. 25. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Megcsalt, vagy félre dugott? kettő nem mindig ugyanaz.
2011. máj. 25. 13:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Amikor megcsalt,nem lett rosszul?Zárjátok le.
2011. máj. 25. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz benne megbízni, szerintem ne maradj mellette.
2011. máj. 25. 13:33
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! A barátaim is ezt mondják,hogy ne foglalkozzak vele,meg hogy nehogy már én érezzek bűntudatot! Nem tudom! :(

Elsőnek kérdés: mert neked melyik mit takar?

2011. máj. 25. 13:38
 5/8 anonim válasza:
Akár menyire is szeretem a párom de ha meg csalna biztos el hagynám mert nem tudnék azzal a tudotal élni hogy mással volt együtt.
2011. máj. 25. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Megcsalás: Amikor a 3. félre sokat gondol, érzelmeket táplál iránta, szívesebben tudná a jövőjét vele együtt elképzelni.

Félre dug: Hirtelen kialakult olyan szitu, hogy megtörténik, zavart állapotban (alkohol, mély lehangoltság, stb.). Utána azonnal megbánja, próbálja meg nem történté tenni.

2. szitu után még alakulhat rózsásan a kapcsolat, az első után már nem.

2011. máj. 25. 21:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Elsőnek! Akkor egyetértünk a megcsalás fogalmát illetően! Bár nem feltétlen vele képzeli a jövőt,de belegondol,hogy mi lenne ha...

És igen,jelen voltak érzések is a 3. személy iránt,bár tagadta,hogy így lenne!

Köszönöm a válaszodat!

2011. máj. 26. 09:52
 8/8 anonim válasza:
én a helyedben hagynám őt
2011. máj. 26. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!