Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira rossz. Mit tegyek? Szerelmes szeretö vagyok
iwiwen megismerkedtem vkivel, jöttek a levelezesek, elsö randi.kiderült h bnöje van, megbeszeltuk h csak szex, az öszinteseg pedig mindenek elött. belementem, jo kis kalandnak tünt, de beleszerettem. megbeszeltuk amint erzelmek lesznek vege...
valami santit a bnöjevel, a szex nem jo nekik, velem jol erzi magat, figyelmes, sokszor keres telefonon, olya gesztusokat tesz ami inkab parkapcsolatba es nem egy szeretösdibe illik.
beleszerettem, annyira szeretem h alig birom elviselni a kint, sirva fekszem le, amiert tudom h nem lehet enyem teljesen, es nem csak szex van ezt erzem, beszelgetunk, odafigyelunk egymasra.
multkor mondta, h ne szeressem ennyire. mondtam/hazudtam h nem szeretem: a szivem majd megszakadt, es a fülébe sugtam h talan egy kicsit szeretlek, erre a szemembe nezett es megcsokolt es azt mondta en is
most akkor mi van?
fiuk ti hogy vagytok az ilyennel, ha van szeretötök akkor csak szex vagy több is annal???
Én viszont megértelek.
Egyszer én is jártam így, bár icipicit más volt a helyzet. Épp egy szakítás után találkoztam ezzel a ffival, 3 évvel volt idősebb nálam. Rögtön egymásba habarodtunk, mindennap többször hívott, minden nap értem jött a munkahelyemre, hétvégén is találkoztunk. Aztán néhány hét múlva elmondta, hogy tul.képpen van barátnője, de szünet van, nem igazán tudja, mi lesz/mi legyen. Nagyon bántott, hiszen akkor már hetek óta jártunk, de elvakítottak az érzelmek és hagytam, hogy sodorjanak az események. Évekig(!) voltunk így, ismertek a testvérei, az anyukája (ő nem tudta, hogy mi van köztünk, csak barátként lettem bemutatva), a kollégái. Nagyon intenzív volt a kapcsolatunk, nemcsak szex. Aztán családi nyomásra feleségül kellett vennie a lányt (egy Pest megyei kis faluban laknak, olyan emberek, ahol a mamának erős beleszólása van a gyerekei életébe). Ne kérdezzétek, én sem értettem, hogy történhet ilyen, de egy nap teljesen kiakadva jött, aznap csak beszélgettünk összebújva. Úgy döntöttem, hogy eddig és nem tovább. El is mondtam neki, ffi létére sírt, de elfogadta. Azután is többször keresett, kész lett volna elválni értem, de én nem akartam még egy rossz házasságot sem szétverni. Hogy valóban szerelem volt, arra csak egyetlen jellemző bizonyíték: munkahelyemen keresett decemberben, kollégáim mondták, hogy külföldön vagyok kiküldetésben, csak januárban jövök vissza. Körbeérdeklődött, van-e barátom, aztán kocsiba pattant és utánam jött Karácsonyra. Életem legszebb Karácsonya volt, de sajnáltam is a feleségét. Aztán férjhez mentem, gyermekem született, megváltozott a telefonszámom, nincs vele semmilyen kapcsolatom. De közös ismerősök mesélik olykor, hogy sokszor kérdezi őket, tudnak-e rólam valamit, hogy vagyok, hogy alakul az életem.
Nehéz helyzetben vagy, de ha úgy látod, hogy inkább marad a régi barátnője mellett, ne légy a harmadik, hiszen sosem hozzád fog hazamenni, nem neked fog babát nemzeni, nem téged fog feleségül venni. Csak vesztegeted a drága idődet, életedet, közben felörlődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!