Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak? Egy hónapja járok a barátommal, de nem érzem hogy szerelmes lennék. Ő már az. Van értelme még várni rá hátha megtörténik vagy nem? És ha nem akkor hogyan szakítsak? Nem akarom, hogy nagyon rossz legyen neki. L/20
"de nem érzem hogy szerelmes lennék"
megválaszoltad magadnak a kérdésedet, szóval IGEN!
nagy hiba volt 1 hónapig ámítani szegény gyereket...
Ne húzd tovább, így semmi értelme.
Szakíts vele,mert minél tovább húzod annál nagyobb fájdalmat okozol neki majd!
Nem egy hónapig ámítottam mivel ő sem az első randitól lett szerelmes...
Oké, köszi!
ti miről beszéltek ? értelmes ember nem segített neked szerintem..
Én 18 éves vagyok, fél éve vagyok együtt a barátnőmmel, ő is 1 hónap után nagyon szerelmes volt,én még 3 után sem... ahhoz nemkell szerelmesnek lenni h jól érezzem magam vele,nemvolt nyűg a találkozás, szerettem akkor is,csak nem voltam szerelmes...ha jól megvagytok és nincs semmi gond, akkor ne dobd ki, hátha lesz ebből valami, én mostmár nagyon szeretem..:) 20 éves vagy, ez szerintem teljesen normális h nem lettél pár hét alatt szerelmes...ha szeretsz vele lenni, jólérzed magad melette akkor ne dobd ki, jön majd szép lassan a ragaszkodás és a hiány érzet :)
remélem tudtam segíteni :)
áhh de jóhogy elolvastam a válaszokat...ugyan ez a bajom...
de így már jobb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!