Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem válaszol? Ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem válaszol? Ezek gyanus jelek lehetnek?

Figyelt kérdés
mit csinal egy pasi, ha megcsal, mik a jelei, miket lehet észrevenni rajta? pl. az enyém most kicsit kedvesebb, habár mondtam neki, h igénylem, h többet kedveskedjen, meg stb. lehet, h azért csinalja? de pl. most már lassan egy oraja nem ir vissza. wow-ozni szokott, a pasik akkor tenyleg annyira belemerulnek, h se nem latnak, se nem hallanak? en ezt nem tudom elkepzelni. :S
2010. jan. 18. 22:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nemigazán lehet leszoktatni.Arra magátol kell rájönnie h mi a fontosabb.Ha ezt nem teszi akkor hiába könyörögsz...
2010. jan. 18. 22:23
 12/18 A kérdező kommentje:
nem, nem ir ki. nem tagja az oldalnak. mar irt, amugy. köszi a valaszokat. csak nem ertem, h h lehet ennyire rákattanni erre. :S
2010. jan. 18. 22:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Úgy h nagyon érdekes és izgalmas:D de ne próbáld ki,mer ha kiprobálod te is rákattansz xD
2010. jan. 18. 22:26
 14/18 A kérdező kommentje:
hat, kösz, h ezt irtátok, h flört.. most nem vok nyugodt :S
2010. jan. 18. 22:34
 15/18 A kérdező kommentje:
most meg irt, h " cejetlek, puszi ". ezektol az sms-ektol ijedek meg igazabol. azt olvastam, h a pasik akkor lesznek hirtelen kedvesek, ha vaj van a fejukon. h deritsem ki? a mobiljaban nem talaltam semmit.
2010. jan. 18. 22:39
 16/18 anonim ***** válasza:
kik ezek a köcs**gök wowozik a csaja helyett hát mond neki akkor másszon be azt basszn meg vmi orkot:D meg smároljon egy orkkal:D :D
2010. jan. 18. 23:35
 17/18 A kérdező kommentje:
nem wow-ozik helyettem. én mondtam le a mai talit.
2010. jan. 18. 23:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát max akkor kedves ha már megcsalt.Sztem mikor együtt vagytok kérdezd meg tőle h nem-e tetszik neki más lány,csak ugy..ha zavarba jön s kva feltűnően tiltakozik lehet h hibázott :D de azért az látszik a viselkedésén,szal ha megakarod tudni ne halaszd a talikat:D
2010. jan. 18. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!