Mikor mutatkoznak az első terhességi tünetek? A menses késését leszámítva, mik a gyanús jelek amik általánosak?
Figyelt kérdés
2008. máj. 27. 09:28
1/7 anonim válasza:
Szia reggeli rosszullét hányinger gyakori vizelési inger ezek az elsö jelek
3/7 anonim válasza:
Meg még van egy csomó más is, amiket megtalálsz, ha kicsit keresgélsz a kérdések között :P
4/7 anonim válasza:
mindenkinél más. nem mindenki hányingeres. nem tudsz hason feküdni mer fááj a melled. ez a legfőbb az első pár hétbe.
5/7 anonim válasza:
Változó, hogy mikor, van aki már rögtön utána érzi, van, aki csak később. A mellfeszülés tényleg fontos jel lehet, és a "majdnem megjön érzés", főleg az lehet bennük a furcsa, hogy korábban megjelennek, mint ahogy megszoktad. A rosszullét, hányinger csak később jön elő. És persze a terhesség legfeltűnőbb tünete a kimaradt menzi, amire nem is kell sokat várni, mert elv. 2-3 héten belül kiderül az igazság... HA nem jön meg, a teszt már elég biztosan kimutathatja a terhességet.
6/7 anonim válasza:
Általános jelnek számít amit az elöttem szólól leírtak illetve még a fémes íz a szájban, állandóan éhes vagy (magyarul: olyan kajátis megfogsz enni amitől eddig undorodtál vagy éppen azt fogod megutálni amit eddig utáltál) ez is lehet tünet. de sztem ez nem tartozik az első jelek közé.
7/7 anonim válasza:
azt fogod megutálni amit eddig utáltál <---- bocsi, de azt akartam írni, hogy azt fogod megutálni amit eddig imádtál. Bocsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!