Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszol? Ezek gyanus jelek lehetnek?
Figyelt kérdés
mit csinal egy pasi, ha megcsal, mik a jelei, miket lehet észrevenni rajta? pl. az enyém most kicsit kedvesebb, habár mondtam neki, h igénylem, h többet kedveskedjen, meg stb. lehet, h azért csinalja? de pl. most már lassan egy oraja nem ir vissza. wow-ozni szokott, a pasik akkor tenyleg annyira belemerulnek, h se nem latnak, se nem hallanak? en ezt nem tudom elkepzelni. :S2010. jan. 18. 22:11
2/18 A kérdező kommentje:
ja, lehet.. szoktak raid-ezni, és az neki mindig tökre fontos :)) amugy eppen irt, h wow-ozik :)) akkor kicsit megnyugodtam. :S az a maniam, h azt hiszem, h megcsal. :S
2010. jan. 18. 22:13
3/18 anonim válasza:
Hát igen sajnos...wow...egy pasimmal amiatt szakitottam,mer amikor fellépett a játékba ugy belemerült h totál elfeledkezett h létezem.Az uj kapcsomba is volt ez a probléma de annyit hisztiztem h letörölte a szarba :D tényleg nagyon bele lehet merülni,énis játszottam 2 évig szinte..lány létemre,de már annyira betegesen függő voltam h szinte nemvolt élteme.Olyan mint a drog,de hál'istennek leszoktam:D A jele annak h megcsal lehet az pl. h ha bezsélni akarsz vele,nem ér rá...ha hivod nem veszi fel,hasonlok.Közömbös lesz.Nos sok sikert.szar ha a párod függő,ez csak vitához vezet sajnos.De sok sikert.
4/18 A kérdező kommentje:
engem nem zavar. megmondom, h én is létezek, de ő ezt még nem felejtette el. néha közömbös, de csak, ha összeveszunk. :S
2010. jan. 18. 22:17
5/18 anonim válasza:
Csinálj te is egy accountot azt látod mikor online igazából.
:D
amúgy nem wow hanem WoW :D
(én már leszoktam róla)
6/18 A kérdező kommentje:
nem, nem akarok igy nyomozni :S eléggé fuggo, ugyh sztem azt csinalja. csak az ordog nem alszik :S
2010. jan. 18. 22:20
7/18 anonim válasza:
Szerintem a barátod 2 perc múlva kiír egy kérdést, hogy mit kezdjen a betegesen féltékeny barátnőjével.
Amúgy próbálj egy kicsit bízni benne, hamár a barátod.
8/18 anonim válasza:
Amúgy szólok, hogy a függősége csak rosszabb lesz mert jön az új kieg. Addig szoktasd le míg tudod.
9/18 anonim válasza:
Ja egyébként ilyen játékokban is vannak lányok,szal mehet a flört:D Nem akarlak elkeseríteni..de nekem már 3 párom hasonló játékbol jött össze :D
10/18 anonim válasza:
Mond meg a nevét meg, hogy melyik szerón van, és szarrá oltom, hogy WoWozik a barátnője helyett.
szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!