Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ti, ha kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti, ha kapcsolatban vagytok, elhívtok találkozni egy olyan lányt csak úgy, akivel egyszer találkoztatok eddig?

Figyelt kérdés
Megláttam, hogy a párom üzenetben ráírt egy lányra, akivel egy buliban találkozott, hogy ha ráír valamikor összefuthatnának beszélgetni kicsit. Létezik, hogy csak barátkozni akar vagy biztos, hogy új "kapcsolatot" keres?
2014. szept. 4. 12:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem ismeri senki itt a barátodat szerintem. Nőcsábász? Ha nem, akkor lehet csak beszélni akar, de várd meg míg ő elmondja, mert ha az elmarad akkor viszont tényleg gondok vannak.
2014. szept. 4. 12:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi járhat a fejében, lehetséges, hogy tényleg csak beszélgetni.

Én is sok lánnyal találkoztam már, többel innen is az oldalról, és tényleg csak beszélgettünk. Szóval lehet.

De ugyanúgy lehet, hogy többet akar tőle. Ennyiből én még nem jelenteném ki egyiket sem. Neked kell figyelni, hogy van e bármi több ami mást mutat mint amit mond.

2014. szept. 4. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!