Hányan találkoztatok már élőben, úgy hogy itt ismerkedtetek meg? Szerintetek hülyesék lenne? Milyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 18:48
1/11 anonim válasza:
Nincs, de nekem ez az egész neten ismerkedek, arc nélkül (!!) dolog nagyon zavaró. Társkeresőn legalább egy arc, meg egy bemutatkozó szöveg van. Itt ha rámírnak, azzal, hogy van-e kedvem ismerkedni, nem tudok mit visszaírni, mert semmit nem láttam az adott emberből, de ő se belőlem.
2/11 anonim válasza:
Én már pár lánnyal találkoztam innen. Volt akivel randiztunk, volt akivel csak szex volr. De összességében jól jöttem ki az itteni ismerkedésekből. 20/F
3/11 anonim válasza:
Találkozni még ugyan nem, de egy havert itt ismertem meg, és hónapok óta tartjuk a kapcsolatot fb-n. Ha minden jól megy, ugyanott fogunk egyetemre járni szeptembertől.
4/11 anonim válasza:
Igen, elég nagy hülyeshake lenne.
5/11 anonim válasza:
Én itt ismertem meg a páromat akivel már majd egy éve együtt vagyok. Azelőtt én sem adtam volna egy lyukas garast sem a netes ismerkedésre, de mindig van egy első alkalom ahogyan mondani szokás
6/11 anonim válasza:
2 emberrel találkoztam innen :-)
7/11 Pain for Pleasure válasza:
Itt ismertem meg a barátomat. :) Egy próbát megér szerintem.
8/11 anonim válasza:
Itt ismerkedtünk meg a barátommal. Lassan egy éve együtt vagyunk. Pedig nem szoktam neten ismerkedni, egy teljesen más téma miatt elkezdtünk írogatni egymásnak és ez lett belőle.
9/11 Dpoker válasza:
Miért lenne az :)
Igaz eddig soha nem ismerkedtem még itt.
25f
10/11 Költőnő? válasza:
Haveri sörözés vót.
Kellemetes programnak mondanám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!