Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon van olyan férfi, akit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van olyan férfi, akit a felesége rávett, hogy ülve pisiljen?

Figyelt kérdés

Mert akkor könnyebb a WCt tisztán tartani. Nem értem mi olyan nagy gond ezen, az 10 mp amíg letolja a gatyáját, és nekem nem kell naponta suvickolni a wc környékét (amit annyira utálok) mert akarva akaratlan de azért mellé megy néha. De ő elvi kérdést csinál belőle, szerinte nem létezik olyan férfi aki ülve pisil. Egy barátnőm azonban azt mondta, hogy egy csomó férfi pisil ülve, pl. azok akik maguknak takarítják a wct, rájöttek, h így könnyebb. Ezen elgondolkozva tettem fel a kérdést...

(Tudom nem teljese ide tartozik, de talán a Párkapcsolatok témába beleillik :))

2010. jan. 17. 18:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Párom ülve pisil itthon, sőt, meg is törli papírral, ha végzett, kezet is mos, még le is húzza a wc-t!

Milyen pofátlan egy férfi, igaz? :-))

2010. febr. 7. 13:50
 22/29 A kérdező kommentje:

Gondoltam leírom a tanulságot: a férjem egy hónapig se takarította a wct miután engedett és mostantól ő is ül pisilés közben. Azóta ráadásul felváltva takarítjuk, de így ritkábban kell. Úgyh én mindenképp nyertem vele :)

Azér kiváncsi vagyok másoknál h működik ez.

És mindnekinek csak ajánlani tudom, h a háztartásában élő férfiak szoktassák rá az ülve pisilésre, mert sokkal higiénikusabb. Ez a módszer bevált, annyit kellett csak csinálni h folyton nyaggatni h ha pisicseppes menjen és takarítsa le. Mondom 3 hétig bírta :)

2010. febr. 7. 13:52
 23/29 A kérdező kommentje:
Amúgy sokan féreértik: ha jól céloznak még akkor is megy annyi mellé, h 1-2 nap alatt már jó sok sárga csepp látszik a wc környékén. Bár az én férjem olyna lusta volt h még fel se hajtotta mindig. De sikerült megváltoztatni :)
2010. febr. 7. 13:54
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen egyetértek veled! Egy női újságban olvastam, h a férfiakat már az összeköltözés elején hozzá kell szoktatni az ülve pisiléshez. Akkor még én is viccesnek véltem, de egy barátnőm modnta h tegyek egy fehér lapot a WC mellé és nap végére meglátom milyen sok megy mellé és lám tényleg sárgás volt. Pedig a párom ÁLLÍTÓLAG nagyon jól célzott. De azóta ő is ülve pisil :)
2010. febr. 7. 13:58
 25/29 anonim ***** válasza:
41%

Nos vannak megkülömböztető jegyek a férfi és nő határán!

én nem ünék rá az BIZTOS!!!!

5 éve dolgozok ács szakmunkásként ha 40 fokvan akkor szart izzadva verem a 200-as szeget a szarufába!eddig tiszta?

miután hazamentem kimegyek a kertbe és rendbeteszem kiírtom a gazt kapálok és ha véletlen bemegyek és neagy isten mellépisilek a budinak akkor a felségemtől min.elvárás h feltakritsa mert az asszony dolga h főzzön mosson takarítson és elköltse a pénzt amit keservesen megkerstem!

egy szóval ha én összeszarnám azt a r.etkes budit azt is feltakarítaná.....ami persze abszurd!! 26F

2010. febr. 7. 14:03
 26/29 anonim ***** válasza:
Ülőke fel, dolgom végeztével megtörlöm, wc-t lehúzom, ülőke vissza, kézmosás. Nem, nem ülök rá, nem volt még ebből konfliktus.
2010. febr. 7. 14:17
 27/29 anonim válasza:
100%
A célzás egy művészet.:-) Több paramétert kell figyelembe venni, hogy eldöntsük, hogy ülve vagy állva álljunk neki. Otthon ha úgy érzem, akkor állva tökéletesen végrehajtom a manővert. Persze néha kitör a 3. világháború, de a béketárgyalások hatékonyak szoktak lenni. Ez azért fordulhat elő, mert saját szabályaimat nem tartom be. Lásd a folytatásban >> Szóval: Ha biztosak vagyunk akkor állva. Ha már van 1 bizonytalansági faktor, akkor inkább ülve és se takarítani nem kell, sem pedig veszekedni. :-))
2010. febr. 7. 14:19
 28/29 General ***** válasza:

Én tuti nem pisilnék ülve. Már csak azért is, mert sokakkal ellentétben van annyi eszem, hogy annak a résznek a szélére pisiljek, ahol lemegy a víz.

Csak az a rész rizikós kicsit, mikor elindul, deakkor középre kell célozni. Utána meg ezzel a módszerrel még csak vissza se verődik.

Nincs sárga folt a járólapon. Nincs ülve pisilés.

2010. febr. 7. 14:56
 29/29 anonim válasza:
Na de most komolyan, a sok hp mind elhiszi, ha a férfi a békesség kedvéért azt mondja, rálegyint na jó, oké, ezentúl ülve hugyozik, de persze esze ágában sincs, leszarja, ugyanúgy továbbra is állva hugyozik, de hát ki fogja ellenőrizni, hogy a csukott wc ajtó mögött ül-e vagy áll?
2010. febr. 7. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!