Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van olyan férfi, akit a felesége rávett, hogy ülve pisiljen?
Mert akkor könnyebb a WCt tisztán tartani. Nem értem mi olyan nagy gond ezen, az 10 mp amíg letolja a gatyáját, és nekem nem kell naponta suvickolni a wc környékét (amit annyira utálok) mert akarva akaratlan de azért mellé megy néha. De ő elvi kérdést csinál belőle, szerinte nem létezik olyan férfi aki ülve pisil. Egy barátnőm azonban azt mondta, hogy egy csomó férfi pisil ülve, pl. azok akik maguknak takarítják a wct, rájöttek, h így könnyebb. Ezen elgondolkozva tettem fel a kérdést...
(Tudom nem teljese ide tartozik, de talán a Párkapcsolatok témába beleillik :))
Párom ülve pisil itthon, sőt, meg is törli papírral, ha végzett, kezet is mos, még le is húzza a wc-t!
Milyen pofátlan egy férfi, igaz? :-))
Gondoltam leírom a tanulságot: a férjem egy hónapig se takarította a wct miután engedett és mostantól ő is ül pisilés közben. Azóta ráadásul felváltva takarítjuk, de így ritkábban kell. Úgyh én mindenképp nyertem vele :)
Azér kiváncsi vagyok másoknál h működik ez.
És mindnekinek csak ajánlani tudom, h a háztartásában élő férfiak szoktassák rá az ülve pisilésre, mert sokkal higiénikusabb. Ez a módszer bevált, annyit kellett csak csinálni h folyton nyaggatni h ha pisicseppes menjen és takarítsa le. Mondom 3 hétig bírta :)
Nos vannak megkülömböztető jegyek a férfi és nő határán!
én nem ünék rá az BIZTOS!!!!
5 éve dolgozok ács szakmunkásként ha 40 fokvan akkor szart izzadva verem a 200-as szeget a szarufába!eddig tiszta?
miután hazamentem kimegyek a kertbe és rendbeteszem kiírtom a gazt kapálok és ha véletlen bemegyek és neagy isten mellépisilek a budinak akkor a felségemtől min.elvárás h feltakritsa mert az asszony dolga h főzzön mosson takarítson és elköltse a pénzt amit keservesen megkerstem!
egy szóval ha én összeszarnám azt a r.etkes budit azt is feltakarítaná.....ami persze abszurd!! 26F
Én tuti nem pisilnék ülve. Már csak azért is, mert sokakkal ellentétben van annyi eszem, hogy annak a résznek a szélére pisiljek, ahol lemegy a víz.
Csak az a rész rizikós kicsit, mikor elindul, deakkor középre kell célozni. Utána meg ezzel a módszerrel még csak vissza se verődik.
Nincs sárga folt a járólapon. Nincs ülve pisilés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!