Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van olyan férfi, akit a felesége rávett, hogy ülve pisiljen?
Mert akkor könnyebb a WCt tisztán tartani. Nem értem mi olyan nagy gond ezen, az 10 mp amíg letolja a gatyáját, és nekem nem kell naponta suvickolni a wc környékét (amit annyira utálok) mert akarva akaratlan de azért mellé megy néha. De ő elvi kérdést csinál belőle, szerinte nem létezik olyan férfi aki ülve pisil. Egy barátnőm azonban azt mondta, hogy egy csomó férfi pisil ülve, pl. azok akik maguknak takarítják a wct, rájöttek, h így könnyebb. Ezen elgondolkozva tettem fel a kérdést...
(Tudom nem teljese ide tartozik, de talán a Párkapcsolatok témába beleillik :))
Volt már a kérdés, és ott normális válaszok is születtek.
"Mert akkor könnyebb a WCt tisztán tartani."
Ez így nem igaz. Egy nő könnyen elfelejti, hogy a férfiból (jó esetben) nem függőlegesen lefelé jön ki a jóféle lé.
Sokszor elég nehéz ülve beférni a wc-be - hozzáér, kifolyik (ilyenkor nem csak cseppek, hanem kimegy az egész sugár és eláztat mindent),
össze-vissza fertőzi magát.
Ha sikerül, akkor is kényelmetlen.
Én inkább pucolom a wc-t, minthogy ilyenkor ráüljek.
Én ülve pisilek, a feleségem ahhoz szoktatta a kisfiunkat hogy ülve pisiljen itthon (máshol természetesen állva), így már csak én voltam aki állva h.ugyált, és bevallom előfordult hogy még a wc deszkát se hajtottam fel. Persze a sötétben nem vettem észre soha hogy pisicseppes lett. Meg a végén, ha megrázom, akkor is megy mindenfele, és ezt is jobb ülve végezni.
A feleségem megkért rá, és egykét hónap alatt megszoktam.
Szerintem egyáltalán kényelmetlen. Végülis ha nagydolog van akkor is pisilünk ülve!
Köszönöm a válaszokat, látom azért van egy két férfi aki hajlandó ilyen módon kicsit megkönnyíteni a felesége dolgát.
Megmutattam a férjemnek is, mostmár legalább elhiszi, szóval köszi h írtatok :)
Véleményem szerint nem az az IGAZI FÉRFI aki állva összebrunyál mindent, hanem aki segíti a feleségét. Legalábbis a nők szemében...
"pisilnak"
Ha valaki ezt rosszul ragozza, ott már komoly nyelvi gondok vannak.
"Tanuljon meg célozni..."
Tipikus női érv. Megértenéd, ha férfi lennél. Ha gondolod, majd szemléltetem egyszer egy slaggal...
Hát nekem faterom állva pisil nagyfaterom is állva pisilt sőt az ő apja is állva pisilt és én is állva pisilek és a gyerekem is állva fog pisilni az utóbbi nagyon remélem!!:D
de a lényeg h nem tudnék rászokni az ülve pisiléshez meg kell tanulni célozni és nem hugyozod össze az egész budit!!
ha ez megvan akkor nagybaj nem lehet.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!