Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van olyan férfi, akit a felesége rávett, hogy ülve pisiljen?
Mert akkor könnyebb a WCt tisztán tartani. Nem értem mi olyan nagy gond ezen, az 10 mp amíg letolja a gatyáját, és nekem nem kell naponta suvickolni a wc környékét (amit annyira utálok) mert akarva akaratlan de azért mellé megy néha. De ő elvi kérdést csinál belőle, szerinte nem létezik olyan férfi aki ülve pisil. Egy barátnőm azonban azt mondta, hogy egy csomó férfi pisil ülve, pl. azok akik maguknak takarítják a wct, rájöttek, h így könnyebb. Ezen elgondolkozva tettem fel a kérdést...
(Tudom nem teljese ide tartozik, de talán a Párkapcsolatok témába beleillik :))
Itthon ülve pisilok, de máshol állva!:D
23/F
deszar...lányok ülve pisilnak FÉRFIAK meg állva. aki ülve pisil az kislány :p használd isten ajándékát amire való...
meg idegesítő mert belelóg és eléri a vécékagyló szélét a vége...nem poén semmiféle fertőzés...meghát visszafröcsög ami még gázabb
Nálunk 4 fiú van, és mikor a kezükbe adtam a rongyot, hogy egymás pisijét mossák a csempéről, akkor megérették.
De különben a férfiak is tudhatnák, hogy ülve kéne, mert sokkal jobban ki tudják pisilni magukat és nem marad pangó vizelet a hólyagban.
apukám ülve pisil. szerinte úgy kényelmesebb.
és még sok ilyet tudok. biztos köze van a feleségükhöz is. ha elvi kérdést csinálunk belőle, nyilván ülve pisilni nem férfias. azoban ha olyan nagy férfi, tanuljon meg célozni. vagy ha erre nem képes, a minimum hogy feltakarít maga után!! miért én kéne takarítsam az ő mocskát? vagy guggolva kéne pisiljek mint a köz wcn?
ahoz mit szólna ha én véresen hagynám a budit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!