Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi miért választja inkább a szexvideó nézése közbeni rendszeres masztit, ha van felesége is és bárhogy szexelhet vele?
Mennyivel jobb a masztizás,mint a közös szex?
Elsősorban férfiak és fiúk válaszát várom!
Szia!
Köszi a választ!Nekem jobb,ha a férjem elégit ki,mert nagyon jó vele a szex.
Azért kérdezném,hogy le tudnád-e irni,hogy miben más a masztizás?
nem tudom hány éves vagy.
a szexvideó az egy plusz külső vizuális inger. nem megcsalás. :) együtt nem szoktatok szexvideót nézni?
mind a kettőnek megvan az erénye : ) néha egyszerűen tényleg nincsen hozzá kedve az embernek, és akkor inkább elintézi magát minthogy fáradozzon. ő pedig nyilván nem szeretne megbántani olyannal hogy bocs gyere már ide intézz már el : ) vagy valami hasonló. amúgy a videóban abszolút istent lehet játszani, azzal akkor ott és úgy ahogy én akarom:) partnert választhatok a milliós választékból, az időt előre tudom léptetni a számomra kevésbé érdekes dolgoktól, és mi pasik egyszerűen ilyen undorítóak vagyunk... ez van :/ genetika
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!