Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfi miért választja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi miért választja inkább a szexvideó nézése közbeni rendszeres masztit, ha van felesége is és bárhogy szexelhet vele?

Figyelt kérdés

Mennyivel jobb a masztizás,mint a közös szex?

Elsősorban férfiak és fiúk válaszát várom!

2009. szept. 30. 09:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

az összes irtak mellett és főleg az előttem irtnál csak azt egészitem ki, hogy a sperma amit én g*cinek szeretek nevezni annak akkro nagyon rossz az ize, ha az emebr kávézik, fokhagymát eszik...meg nagyon más ételeket.

Aki egészségesen taplálkozik és jó dolgokat...annak a magömlése is finom :P

3 évvel ezelőtt egyik barátom azt mesélte nekem, hogy az uncsija azt mondta, hogy amikor szopott (15 éves csaj volt az amúgy...mérmint aki copott) akkor a magömlés olyanmint egy banánturmix.

Loooll volt:)))

2009. szept. 30. 23:24
 22/26 A kérdező kommentje:

Szia!18/f-nek:tudod azért nem hagytam ott,mert sok a kisgyerekem meg a szex amúgy is szuper vele,mindig a csúcsra juttat!:))

Csak valahogy a sperma izét nem szeretem,lehet felőlem banános is!

Meg nem tudom,hogy találnék-e ennyi idősen még egy olyan pasit,akivel szuper a szex!

Tudom,el kellene hagynom,de nem tudom és ezért saját magamat se tartom normálisnak,hogy ezt tűröm!

2009. okt. 1. 10:33
 23/26 anonim ***** válasza:

én ismét a 18/f-es sokatválaszoló vagyok^^

szerintem aki gyáva az élje is le így az életét ahogyan azt te csinálod most, nem is érdemelsz többet. :) szerintem kár az egészért... és igen, ilyenkor is biztosan találhatsz olyat akivel amúgy leélnéd az életedet, csak nem kell rágörcsölni.

NEM KÉNE FELADNI

2009. okt. 3. 06:04
 24/26 A kérdező kommentje:

18/F-nek:Köszi a választ,tényleg igazad van!

Akkor változtatok és meglátom hogy alakulnak majd a dolgok!

Minden jót neked!:)))

2009. okt. 3. 11:03
 25/26 anonim válasza:

Nos Én 21 éves lány vagyok,és minden elismerésem a kérdezőnek!! A férfiak tuskók, és ha ilyen büdös ribancokat szed össze , akkor nem érdemes azon rágódni, hogy hogyan is szerezz neki örömet!

Jól teszed, hogy nem szopkodod, igen is legyen benned tartás, ne aláztasd meg magad, hiszen meg próbáltál mindent!

Nem vagy maradi, és a férjed örülhetne, hogy ilyen nőt kapott!!

A nők nem nyúlnak magukhoz, ha az ágyban minden rendben, ez a férfiaknál miért van másként??

Sajnos nem veszik észre ez nekünk mennyire rosszúl esik!

Nos ha szeretője van, nincs mese, te kézen állhatsz, akkorsem kapod vissza a "régi " férjed akit még mai napíg szeretsz! Ha meg beszélni sem tudjátok, akkor meg ne szenvedj, lépj!!!Talán ha kilépsz ebből az erőltetett kapcsolatból, rá találsz a saját boldogságodra, 1 olyan férfire, aki szeret ..becsü... és tisztel!!

Ja és nem utolsó sorban, nem csak magát nézi, és nem lessz mellette szeretet és szex hiányod!

Én ezt tudom tanácsolni :(

Tudom el szomorító, de ne hitegesd magad, hogy jobb lessz idővel, mert nem lessz jobb,lásd be hogy semmibe vesz téged a párod! Sajnos :(

Szerintem még fiatal vagy, és nagyon rugalmas minden téren:) Nem vagy az a begyöpösödött fajta sőt!! :)

Úgy hogy ne félj újra kezdeni! :)

Sok sikert és ne sajnáld a férjed, hiszen mikor félre kúrt ő sem sajnált téged!

Fel a fejjel!! :)

2012. nov. 28. 09:17
 26/26 anonim ***** válasza:
Na, ezért nem kell magyar pasi. Inkább egy műf.@sz...
2016. okt. 6. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!