Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfi miért választja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi miért választja inkább a szexvideó nézése közbeni rendszeres masztit, ha van felesége is és bárhogy szexelhet vele?

Figyelt kérdés

Mennyivel jobb a masztizás,mint a közös szex?

Elsősorban férfiak és fiúk válaszát várom!

2009. szept. 30. 09:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

A férjed már megkérdezted erről?

Szerintem ez lenne e legegyszerűbb. Sőt, lehet hogy várja is ezt a kérdést, és mindketten előbbre juttok ha beszéltek róla. Szerintem egyébként lehet hogy csak te gondolod hogy mindent lehet veled, és ő mást is szeretne...

Ez csak egy kósza gondolat, nőként jut eszembe.

2009. szept. 30. 12:26
 12/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi,nagyon jó válaszokat kapok!

Először is leszögezném,hogy nem vagyok nyávogós,házsártos,nyafogós,szabad felfogású,modern nőnek tartom magam.Távol áll tőlem a korbácsos és perverz szex,de ahogy visszanéztem a párom szexvideóit,ott se találtam hasonló témájúakat!

Régebben,úgy 2-3 éve még ilyen is volt nálunk,hogy gyere,drágám,gyorsan,nem tiltakoztam sose.Mostanában van ez,úgy 1 éve kb.Leültem megbeszélni,de mindig az a válasz rá,hogy ejtsük a témát!És otthagy!

Nem tudom mit tudnék még változtatni,hagyjam,azt majd csak abbahagyja vagy ?

2009. szept. 30. 12:56
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen oka van ennek. Lehet hogy nehezen beszél róla, de akkor is ki kellene deríteni hogy miért van ez így. Mert ha szó nélkül hagyjátok lehet, hogy egy nap arra ébredtek, hogy semmi közötök egymáshoz lelkileg. Nemrég váltam el, ilyen "nem beszélünk semmi rázósról" típusú elég jól működő házasságom volt. A tanulság amit levontam, messzemenőeg mindent meg kell beszélni! Szerintem.
2009. szept. 30. 13:08
 14/26 A kérdező kommentje:

Szia!

Nálunk is ilyen hasonló a helyzet,hogy én megbeszélnék mindent,csak a párom intézi el ennyivel.Sok problémánk volt,de eddig a szex tökéletes volt,ezt mindig hangoztatta is!Váláson is gondolkoztam,mert masztizni egyedül is tud!Más már nem is érdekli,csak a szexvideó nézése közbeni maszti.Most meg még kiderült,hogy 6 éve szeretője is van,volt,aki csak állandóan leszopja és az milyen jó! mondja,hogy bizonyitsam be,de a gyárba nem tudok bejutni.Még vigyorog és nyeregben érzi magát.Én most nagyon megalázottnak érzem magam,mert én mindent megtettem mindig,hogy kivánalmai szerinti szex legyen,azt ez a vége!Hát ilyenkor mi van?

2009. szept. 30. 13:17
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Hoppá! Szóval van itt más is, ezt gondolni lehetett. Nem értek igazán mindent, pl. a gyáras sztorit... Az utolsó válaszban magad írtad le hogy mire vágyik, a kérdés az hogy neked pálya e az állandó leszopás. Én úgy érzéskelem hogy nem sok esély van arra hogy ez javul, hiszen nem véltelenül csalt meg már rég. Az egyetlen esély, ha megpróbáljátok megbeszélni, ennek hiányában szerintem teljesen reménytelen a folytatás.
2009. szept. 30. 14:26
 16/26 anonim ***** válasza:
a legtöbb férfinek a maszturbálásra szüksége van :) ha naponta van sexx akkor is :)
2009. szept. 30. 14:47
 17/26 anonim ***** válasza:
a szex is kopásnak van kitéve. ha nem vagytok hajlandóak vagy képesek mindketten javítani, frissíteni akkor előbb-utóbb vége.
2009. szept. 30. 18:10
 18/26 A kérdező kommentje:

Szia!

A 14.26-osnak:nem a szopással van a gond,hanem a sperma szájbajutásával és lenyelésével.Már régebben ezt megtettem és borzalmas az ize,ki is dobtam a taccsot tőle!Már bocsi,hogy igy fogalmazok!:)))A leszopás nálam annyi,hogy mikor kijönne a cucc,kötelező kivenni!Nem lehet azért mindenre kényszeriteni egy nőt!Akinek izlik,az nyeldesse csak!

A köv.válaszolótól kérdem,ha jó a szex és minden napos,akkor már minek a maszti?Ha nekem jó volt,akkor már semmi szükségem rá,mint nőnek!

2009. szept. 30. 20:56
 19/26 A kérdező kommentje:
Ja,a gyárban a csajnak biztos izlik a cucc,azt lenyeli,azért olyan izgató!Én szeretek kaját enni,ami izlik is!:)))Emiatt,mert 1 dologra nem vagyok képes,máshova kell menni?Hát akkor veszek egy guminőt jó nagy torokkal!
2009. szept. 30. 20:59
 20/26 anonim ***** válasza:

asszem ezzel a hat éves szeretős sztorival le lett leplezve az igazi probléma. előző odlalon kommentáltam még egy velősebbet 18/f végződéssel és gondoltam visszanézek... hát, ez kemény. de igen van aki ezt igényli, ezt a lenyelős módszert. ez egy pasinak baromira sokat jelent, ezzel valahogy elfogadod a "férfi egészét", nem tudom hogyan fogalmazzak. de ez pl nekem is nagyon fontos, és nagyon jó volt mindig is. és át tudom érezni a férjed helyzetét is, bár a reakciója túl durva ezzel h 6 éve szeretője van és csak szopat... erről lerí h neki ez az egy baja van. hát kár ezért hogy ezen elcsúsztok... de elileg az ízén meg étrenddel lehet változtatni... :/

sztem ez el lett cseszve és mihamarabb legyen vége ennek a kapcsolatnak, 6 éve csal, és ráadásul x ideje tudsz is róla, pofátlanság a részéről, én első pillanatban otthagyam volna

18/F

2009. szept. 30. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!