Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi miért választja inkább a szexvideó nézése közbeni rendszeres masztit, ha van felesége is és bárhogy szexelhet vele?
Mennyivel jobb a masztizás,mint a közös szex?
Elsősorban férfiak és fiúk válaszát várom!
A férjed már megkérdezted erről?
Szerintem ez lenne e legegyszerűbb. Sőt, lehet hogy várja is ezt a kérdést, és mindketten előbbre juttok ha beszéltek róla. Szerintem egyébként lehet hogy csak te gondolod hogy mindent lehet veled, és ő mást is szeretne...
Ez csak egy kósza gondolat, nőként jut eszembe.
Sziasztok!
Köszi,nagyon jó válaszokat kapok!
Először is leszögezném,hogy nem vagyok nyávogós,házsártos,nyafogós,szabad felfogású,modern nőnek tartom magam.Távol áll tőlem a korbácsos és perverz szex,de ahogy visszanéztem a párom szexvideóit,ott se találtam hasonló témájúakat!
Régebben,úgy 2-3 éve még ilyen is volt nálunk,hogy gyere,drágám,gyorsan,nem tiltakoztam sose.Mostanában van ez,úgy 1 éve kb.Leültem megbeszélni,de mindig az a válasz rá,hogy ejtsük a témát!És otthagy!
Nem tudom mit tudnék még változtatni,hagyjam,azt majd csak abbahagyja vagy ?
Szia!
Nálunk is ilyen hasonló a helyzet,hogy én megbeszélnék mindent,csak a párom intézi el ennyivel.Sok problémánk volt,de eddig a szex tökéletes volt,ezt mindig hangoztatta is!Váláson is gondolkoztam,mert masztizni egyedül is tud!Más már nem is érdekli,csak a szexvideó nézése közbeni maszti.Most meg még kiderült,hogy 6 éve szeretője is van,volt,aki csak állandóan leszopja és az milyen jó! mondja,hogy bizonyitsam be,de a gyárba nem tudok bejutni.Még vigyorog és nyeregben érzi magát.Én most nagyon megalázottnak érzem magam,mert én mindent megtettem mindig,hogy kivánalmai szerinti szex legyen,azt ez a vége!Hát ilyenkor mi van?
Szia!
A 14.26-osnak:nem a szopással van a gond,hanem a sperma szájbajutásával és lenyelésével.Már régebben ezt megtettem és borzalmas az ize,ki is dobtam a taccsot tőle!Már bocsi,hogy igy fogalmazok!:)))A leszopás nálam annyi,hogy mikor kijönne a cucc,kötelező kivenni!Nem lehet azért mindenre kényszeriteni egy nőt!Akinek izlik,az nyeldesse csak!
A köv.válaszolótól kérdem,ha jó a szex és minden napos,akkor már minek a maszti?Ha nekem jó volt,akkor már semmi szükségem rá,mint nőnek!
asszem ezzel a hat éves szeretős sztorival le lett leplezve az igazi probléma. előző odlalon kommentáltam még egy velősebbet 18/f végződéssel és gondoltam visszanézek... hát, ez kemény. de igen van aki ezt igényli, ezt a lenyelős módszert. ez egy pasinak baromira sokat jelent, ezzel valahogy elfogadod a "férfi egészét", nem tudom hogyan fogalmazzak. de ez pl nekem is nagyon fontos, és nagyon jó volt mindig is. és át tudom érezni a férjed helyzetét is, bár a reakciója túl durva ezzel h 6 éve szeretője van és csak szopat... erről lerí h neki ez az egy baja van. hát kár ezért hogy ezen elcsúsztok... de elileg az ízén meg étrenddel lehet változtatni... :/
sztem ez el lett cseszve és mihamarabb legyen vége ennek a kapcsolatnak, 6 éve csal, és ráadásul x ideje tudsz is róla, pofátlanság a részéről, én első pillanatban otthagyam volna
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!