Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem fogok az elvárásaimnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem fogok az elvárásaimnak megfelelő férfit megtalálni?

Figyelt kérdés
Számomra fontos hogy egy férfi legyen ápolt külsőre, öltözködjön divatosan és jól. Legyen intelligens, humoros, kedves, megértő, hűséges, elfogadó velem szemben. A kapcsolat legyen neki a fontosabb ne a haverok. Ne az interneten élje az életét, ne legyen Facebook függő, aki állandóan megoszt egy idézetet, vagy valamit magáról.
2014. aug. 31. 12:37
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Magyarul egy divatb..zit akarsz aki márkás drága cuccokban feszít?... hát ízlések és pofonok. Persze vannak ilyenek, de azok általában a plázap..csákra buknak akik szintén ilyen felszínesek.

Te adsz annyit magadra mint egy plázacica, vagy ennek az anyagi vonzatát a pasitól várod majd?

2014. aug. 31. 17:41
 32/32 anonim ***** válasza:
Nem, nem fogsz az elvárásaidnak megfelelő pasit találni. Próbálj meg elvárások nélkül ismerkedni. Nekem pl. úgy indult a kapcsolatom 17 évesen, hogy azt hittem, hogy csak egy egyestés flört volt. Nem vártam el, hogy másnap felhívjon a pasi, nem vártam el, hogy randira hívjon, nem vártam el, hogy megértse, hogy hétköznap nem érek rá, mert anyám dolgozik és olyankor én foglalkozom a hugommal, nem vártam el, hogy megértse, hogy ha mi anyával megbeszéljük, hogy mikorra érjek haza, akkor én percre pontosan otthon vagyok. Nem vártam el, hogy 2 hét után bemutasson a szüleinek, nem vártam el, hogy a péntek délutánokat ne a barátaival töltse, hanem velem, nem vártam tőle semmit, semmit a világon. Csak azt éreztem, hogy ez a srác nagyon szeret engem. És én is beleszerettem. A divatról meg: ha akkora divatguru vagy, tudhatnád, hogy a divat ismétli önmagát. Újra divatba jöhet, ami 30 éve volt divat. Ha akkora divatguru vagy, tudhatnád, hogy egy igazán jó minőségű darabot akár évtizedekig is lehet nyúzni, ha megfelelően ápolod.
2014. szept. 1. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!