Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem fogok az elvárásaimnak megfelelő férfit megtalálni?
Figyelt kérdés
Számomra fontos hogy egy férfi legyen ápolt külsőre, öltözködjön divatosan és jól. Legyen intelligens, humoros, kedves, megértő, hűséges, elfogadó velem szemben. A kapcsolat legyen neki a fontosabb ne a haverok. Ne az interneten élje az életét, ne legyen Facebook függő, aki állandóan megoszt egy idézetet, vagy valamit magáról.2014. aug. 31. 12:37
21/32 anonim válasza:
Szerintem nem is így értetted hanem csak mentegetőzöl. 10 éves ruhákban a hajléktalanok járnak. Divatot írtál és az elég egyértelmű mit jelent! Mai cuccokat ami menő. Direkt úgy tetted fel a kérdésed. Engem nem versz át;)
22/32 anonim válasza:
nem, mert nem vagy tisztában hol a helyed
23/32 A kérdező kommentje:
Miért én biztosan tetszenék egy fiúnak régi 100 éves göncökben.
2014. aug. 31. 13:09
25/32 anonim válasza:
Az a baj hogy kisse felszines vagy de magaddal szemben is.
26/32 A kérdező kommentje:
Azért évente néha én is veszek új ruhákat, frissítem a ruhatáramat.
2014. aug. 31. 13:29
27/32 anonim válasza:
Engem nem érdekel, hogy ha 10 éves szaggat ruhákban jársz csak büdös ne legyen a szád! Szerintem az ápoltság bőven ki tesz magáért. A divat az már a te kényes igényed.
28/32 anonim válasza:
"divatosan és jól"
Ez nem úgy hangzik mintha a régi göncöktől félnél. Jól öltözni=elegánsan, vagyis nem olcsó göncökben. Most egy kis reklám: Mert hülye azért nem vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!