Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem fogok az elvárásaimnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem fogok az elvárásaimnak megfelelő férfit megtalálni?

Figyelt kérdés
Számomra fontos hogy egy férfi legyen ápolt külsőre, öltözködjön divatosan és jól. Legyen intelligens, humoros, kedves, megértő, hűséges, elfogadó velem szemben. A kapcsolat legyen neki a fontosabb ne a haverok. Ne az interneten élje az életét, ne legyen Facebook függő, aki állandóan megoszt egy idézetet, vagy valamit magáról.
2014. aug. 31. 12:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

*Vagy esetleg amíg te a barátnőiddel szórakozol, a pasid megfőzheti a vacsorátokat.

#9 voltam

2014. aug. 31. 12:49
 12/32 A kérdező kommentje:
Miért szerintetek akkor egy fiú járjon régi módi cuccokban?
2014. aug. 31. 12:49
 13/32 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, hogy miben jár???

Járjon abban amiben akar, csak legyen tiszta, ápolt...

2014. aug. 31. 12:51
 14/32 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy régimódi? Oké hogy ne járjon ballonkabátban, de ha van egy 3 éves farmere már nem hordhatja, mert manapság a koptatott meg a szaggatott farmer a divat? Én szeretek olyan ruhát venni ami nincs kiszakítva már vásárláskor.
2014. aug. 31. 12:51
 15/32 anonim ***** válasza:
Istenem már a menő csávókra buknak a csajok. Pedig számtalan filmekben rávilágítottak, hogy milyenek is a menő csávók. Ja most a mai mozi filmekben a menők a nyerők... Hát hogy nem nevel a média mi?
2014. aug. 31. 12:54
 16/32 anonim ***** válasza:

5, normális,ha tizenéves vagy. És gondolom annyi vagy.

De nem a legjobb barátoddal fogsz családot alapítani gondolom.:D

2014. aug. 31. 12:54
 17/32 A kérdező kommentje:
Nem értitek mire írtam ezt. Pl. valaki ne 10 éves cuccokban járkáljon azért. Azt vehet fel amit akar, csak ne sok éves ruhát vegyen fel.
2014. aug. 31. 12:55
 18/32 anonim ***** válasza:
Hát akkor így mondd, mert ez hogy divatosan főleg manapság mást jelent, kb évente kéne cserélgetni a ruhát hogy divatos legyél.
2014. aug. 31. 12:59
 19/32 anonim ***** válasza:
Ez így teljesen korrekt elvárás én srác vagyok, de ilyesmit várnék el egy lánytól ha szeretnék összejönni vele és nyújtani is tudom ezt.
2014. aug. 31. 12:59
 20/32 anonim ***** válasza:
29%
Legyen páwa!
2014. aug. 31. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!