Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felfújom? Idióta vagyok? Hülyeségért haragszom?
Nagyon le vagyok égve anyagilag. Annyira, hogy szükségem lett volna jövőhétre egy ötösre.
Nem kell a rizsa, hogy dolgozzak, meg miért nem spóroltam, vagy adjak el valamit. A lényeg, nincs még 5000 forintom sem pedig sürgős lenne.
A barátom felajánlotta még két hete, hogy ad nekem szívesen, majd megadom. Nagyon vonakodtam, próbáltam összekaparni a pénzt, nem sikerült így hát elfogadtam az ajánlatát (teszem hozzá, sosem kértem tőle, pedig máskor is voltam már ehhez hasonló szituációban)
Úgy volt, hogy ma találkozunk és ideadja ezt az összeget, erre tegnap este arra hivatkozva, hogy ő nagyon fáradt lesz ma, azt mondta nem tudunk találkozni. De ha hétfőn x helyre megyek akkor oda elhozza nekem. Utóbbival az a baj, hogy 50-50%, hogy oda tudnék menni, tehát ergo sz..ban hagyott.
Nagyon haragszom most rá emiatt, érzi, hogy valami baj van, de nem mondtam neki mert cikinek érzem a helyzetet.
Tudom, őszintének kell lennem, férfiból van, neki ez nem nyilvánvaló, hogy megsértett.
A kérdésem tehát az lenne, hogy ebben a formában szerintetek én vagyok a hülye, hogy haragszom?
Nyugodtan alázzatok, mindenféle véleményt elfogadok.
Nézd, pasiból van. Tehát ha azóta nem hoztad fel a témát
külön, lehet már el is feledkezett róla.. Ilyen előfordul-
hat?
"neki ez nem nyilvánvaló, hogy megsértett. "
"ergo sz..ban hagyott"
1. Akkor hagyott volna igazán szarban, ha 100%-osan nem adna/adott volna pénzt, amire szükséged van.
2. Ha nem tudattad vele, hogy fontos lenne a pénz, akkor megsértésnek sem nevezhetjük a dolgot. DE ha tudta, hogy ez nem tűr halasztást, akkor melletted állok, miszerint van okod min. a csalódottságra.
Talán azt kellett volna tudatosítani benne hogy mennyire fontos neked hogy xy napra meglegyen az a pénz...
Vagy tegyük fel a kérdést hogy valóban annyira fontos e az az 5k vagy az amire költenéd hogy megérje érte veszekedni...
Ha tudta hogy mennyire fontos neked akkor egy kicsit lehetsz rá mérges ha viszont nem akkor jogtalan érte haragudnod...
"Durcizni semmi okod nincs."
Szerintem pedig van oka rá. Az már más kérdés, hogy bölcs dolog lenne ezt megemlíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!