Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért volt annyira hihetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt annyira hihetetlen pár GYK-s felhasználónak?

Figyelt kérdés
Ma voltam randin egy GYK-s lánnyal a Margitszigeten voltunk, nem volt egyikünknek sem nagyon ismerős terep...kiírtunk de egy kérdést, hogy tudnánk nyugodtan kettesben lenni, hol van rá alkalmas pad...és többen írták, hogy a kérdés kamu...miért ennyire hihetetlen, hogy 2 ember itt GYK-ról randizik? hisz többen írták már kérdések alatt, hogy találkoztak innen valakivel...

2014. aug. 30. 00:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ó, egyáltalán nem hihető, én ott annó két csajjal is randiztam innen :D. De sajna nem lett belőlük semmi komoly.
2014. aug. 30. 01:11
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

20

Nem hallottad, már járnak is!

2014. aug. 30. 01:11
 23/29 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem meg csak dicsekedni akartál vele, hogy végre randid van, hisz elég átlátszó indokkal tettél fel kérdést (még egy hülye is tud találni olyan helyet, ahol kettesben tudnak lenni, de aki nem ismeri a helyet, és úgy megy oda, hogy előtte nem néz utána a helynek, az alapból sem lehet egy észkombájn). Mondjuk azzal a részével, hogy a gyik-ről szedtél össze csajt én nem dicsekedtem volna a helyedben de hát kinek a pap kinek a gyik-es csaj..
2014. aug. 30. 01:12
 24/29 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :D Láttam a kérdésed, de én abban nem tudtam segíteni.

Nem tudom, hogy miért hihetetlen... Én is elég jól haladok egy GYK-s lánnyal. :D Szerintem nemsokára randira hívom. :)

2014. aug. 30. 01:12
 25/29 A kérdező kommentje:

21 vagyok

és nem nyomultam...skypeon elég sokat beszéltünk és mind2-en megkedveltük a másikat...jó köztünk a kommunikáció...szóval nem fogom kikészíteni...de köszi, hogy ezt gondolod látatlanban :D viszont a kérdésre választ szeretnék ha nem gond...

2014. aug. 30. 01:15
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Válaszolok is, de már leírták százan csak nem érted: nem az hihetetlen hogy gyk-s ember a másik gyk-s emberrel, mert volt erre példa, nem te vagy az első.

Senkinek nem hihetetlen, jó? Oké? Elhiszzük ha már ennyire erőlteted.

És épp itt a lényeg, hogy kutyát nem érdekli, de te állandóan magadról beszélsz a kommentekben, mindenhol azt hirdetted hogy neked ma csodálatos randid lesz, és mennyire szuper minden.. hát ez nagyszerű, de kit érdekel? Nem a kérdésekre válaszolsz, hanem magadat hirdeted. Mindenki mással történnek a dolgok, mégsem használjuk az oldalt facebook üzenőfalként, illetve tudjuk melyik információk illenek a privát üzeneten belülre.

Remélem így már érthető.

2014. aug. 30. 01:21
 27/29 A kérdező kommentje:
hát nem volt nyugodt pad mert mindenhol voltak...de este már találtunk...utána néztem, de nem volt sehova leírva, hol van nyugodt pad :D amerre jártunk emberek mindenhol...hisz péntek délután volt...de a kérdésre is írhatna valaki választ :)
2014. aug. 30. 01:21
 28/29 A kérdező kommentje:
próbáltam a másik stratégiát is...hogy nem saját véleményt/példát hozok fel...az kevésbé volt sikeres...még a magas vékonnyal is leveleztem :D tudod van akinek segítenek a válaszaim és vannak akiknek nem...van aki pozitív, van aki negatív véleménnyel van rólam...és van aki jobban megismer és van aki pár válasz alapján véleményt alkot :)
2014. aug. 30. 01:25
 29/29 anonim ***** válasza:

Ez de ari sztori.

Gratulálok! Remélem jól meg lesztek továbbra is.

2014. aug. 30. 02:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!