Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt annyira hihetetlen pár GYK-s felhasználónak?
20
Nem hallottad, már járnak is!
Gratulálok! :D Láttam a kérdésed, de én abban nem tudtam segíteni.
Nem tudom, hogy miért hihetetlen... Én is elég jól haladok egy GYK-s lánnyal. :D Szerintem nemsokára randira hívom. :)
21 vagyok
és nem nyomultam...skypeon elég sokat beszéltünk és mind2-en megkedveltük a másikat...jó köztünk a kommunikáció...szóval nem fogom kikészíteni...de köszi, hogy ezt gondolod látatlanban :D viszont a kérdésre választ szeretnék ha nem gond...
Válaszolok is, de már leírták százan csak nem érted: nem az hihetetlen hogy gyk-s ember a másik gyk-s emberrel, mert volt erre példa, nem te vagy az első.
Senkinek nem hihetetlen, jó? Oké? Elhiszzük ha már ennyire erőlteted.
És épp itt a lényeg, hogy kutyát nem érdekli, de te állandóan magadról beszélsz a kommentekben, mindenhol azt hirdetted hogy neked ma csodálatos randid lesz, és mennyire szuper minden.. hát ez nagyszerű, de kit érdekel? Nem a kérdésekre válaszolsz, hanem magadat hirdeted. Mindenki mással történnek a dolgok, mégsem használjuk az oldalt facebook üzenőfalként, illetve tudjuk melyik információk illenek a privát üzeneten belülre.
Remélem így már érthető.
Ez de ari sztori.
Gratulálok! Remélem jól meg lesztek továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!