Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetetlen hűség?
Figyelt kérdés
Lányok, ti mit gondoltok az olyan férfiakról, akik - bármi van egy kapcsolatban -elvből sosem csalták, csalják meg a párjukat. Tudom hülye kérdés, de számos ember nevezhet minket ezért behódoló papucsoknak. Én mindig végiggondolom azt az életben tett cselekedeteim során, hogy mennyire rosszul esne nekem, ha megcsalnának. Nem csak emiatt, hanem egyfajta belső indíttatásból sem tudnék megcsalni soha egy nőt sem. Ez lenne a normális tudom, de szinte alig ismerek olyan férfit, aki nem csalta meg a nőjét és lányban sem ismerek sokat, aki ne csalta volna meg a pasiját.2014. máj. 3. 01:55
3/19 anonim válasza:
Teljesen megértelek, és tartok is emiatt a komoly kapcsolatoktól. Félek, hogy nem olyat találok, aki úgy áll a dolgokhoz mint én, és ez későn derül csak ki.
4/19 anonim válasza:
ma már lenézik a becsületes embert, abból nem lehet meggazdagodni
5/19 anonim válasza:
A hűség alapvető egy kapcsolatban. Tudtommal engem még soha nem csaltak meg, igyekeztem mindent megadni, nehogy a párom máshol keresse, én is hű voltam és elvártam, hogy hűek legyenek hozzám. Tisztelem és becsülöm az ilyen embert
6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem akarom, hogy önfényezés legyen ez, mert szerintem alap dolognak kéne lennie ennek. Belegondolnom is rossz, hogy ha két ember szerette valaha egymást, hogy juthatnak olyan szintig el, hogy az egyik (még ha nem is csak érzelmileg), de testileg lefekszik mellette más emberrel sokszor lelkiismeretfurdalás nélkül. Én nagyon kemény és hajthatatlan vagyok férfiként e téren. A hűség mindenek előtt! Ha gond van, inkább előre véget vetni, aztán szabad mindent, de nem átverni a másik embert. Utolsó patkányság ez.
2014. máj. 3. 02:09
7/19 anonim válasza:
Teljesen egyetértek veled. Sajnos nehéz megfelelő partnert találni.
8/19 anonim válasza:
Én csak hozzád hasonló férfival tudok tervezni, mert csak ilyet tudok tisztelni.
9/19 A kérdező kommentje:
#8: köszönöm. Csak szólok, hajadon vagyok! :D
2014. máj. 3. 02:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!