Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az a férfi, aki hűségesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi, aki hűségesnek tartja magát, az is?

Figyelt kérdés
Sokszor bonyolódom beszélgetésbe, aminek a hűség a fő témája. Volt olyan férfi aki azt mondta, hogy monogámia nem létezik, de mégis hűségesnek tartja magát és valahol elítéli, hogy kollégái a munkahelyen szeretőt tartanak, de nem kifejezetten érdekli őt, mert nem az ő sara és nem is szól bele. Amúgy azt mondja, hogy egy kapcsolat addig tart amíg van szerelem és akkor utána mi következik ha már esetleg gyerekeik is vannak és jó pár év a hátuk mögött van, amit közösen éltek le? Akkor az ellentmondások ellenére, a hűséget biztosra lehet venni ilyen esetben? Vajon elmondja őszintén ha mégis félre lépett? nehéz kérdés ez, tudom, sokat lehetne róla vitázni, de ha van ilyen ügyben valami jó gondolatotok, akkor osszátok meg légyszi!

2014. ápr. 26. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mind
2014. ápr. 26. 13:58
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Én már rájöttem, hogy nem érdemes hűségesnek lenni, mert az a mai világban már nem érték. Pedig mindent megadnék annak, akit szeretek, de ha nem kell, akkor inkább nem. Legalább több marad nekem.

20/F

2014. ápr. 26. 13:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Nos van akinél ellehet hinni és van akinél nem. Az említett ürgénél talán elmondható, hogy az vagyis a szándék megvan.
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
én igen! bátran vállalom is, hogy soha nem csaltam meg nőt és nem is fogok. előbb lövöm fejbe magam. azt teszem, amit magamnak is kívánok.
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A sok okos, mind azt hiszik, hogy egy kapcsolat csúcsa a szerelem. Meg is érdemli, ha utána válásra kerül a sor.
 6/10 anonim ***** válasza:
Én annak tartom magam, és az is vagyok. Ha a partnerem nem képes minden téren kielégíteni, akkor az a kapcsolat elindul lefelé, és meg kell oldani valahogy. Ha nem lehet megbeszélni, véget kell vetni a dolognak, és utána keresni olyat, akivel jó.
2014. ápr. 26. 14:02
 7/10 anonim ***** válasza:
reméljük
2014. ápr. 26. 14:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs valami mentalis serulese akkor csak tudja hogy felre kefel-e. Az h neked igazat mond-e mar mas kerdes.
2014. máj. 2. 18:11
 9/10 PearlDiver ***** válasza:

Ha a hűség feltétele a szerelem lenne, akkor nem lenne értelme a házasságnak.

"egy kapcsolat addig tart amíg van szerelem" hát ilyen hozzáállással ne várd, hogy sokáig hűséges legyen, elárulom hogy a szerelem bizony elmúlik, de legalábbis átalakul - olyasmivé, amit az illető a jelek szerint nem tart szerelemnek.

2014. máj. 2. 18:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Párom annak tartotta magát, ennek ellenére megcsalt, de hát szerinte ez nyilván nem volt megcsalás :S
2014. júl. 10. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!