Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi megüt egy nőt?!?
A gondolatmenetem kicsit összetettebb, bonyolultabb,de megpróbálok érthető lenni.
Volt kb 1 éve egy kapcsolatom, amiben az akkor aktuális pasim szerintem csalt engem a volt nőjével, (konkrétan nem bizonyosodott be, de hülye nem vagyok) és egyszer mikor a csajjal telefonált, elvettem tőle a telefont, hogy elküldjem a francba azt a rongyot, erre a srác 2 akkora sallert adott, hogy azt se tudtam hol vagyok. Szerettem, de abba a pillanatba, mint akit elvágtak megutáltam, és tudtam hogy se megbocsátani, se együtt maradni nem fogok vele, pedig utána még vissza akarta magát könyörögni egy jódarabig.
A mostani kapcsolatom sokkal másabb, sokkal jobb mint az volt, de egyszer egy nagy veszekedésnél láttam rajta a lendületet, hogy majdnem meg akart ütni. Nem ütött meg, de azzal a lendülettel ahogy felém fordult és a testtartásából tudni lehetett, hogy ingerből abban a pillanatban majdnem leb*szott egyett, de nem bántott, csak a csuklóm szorította meg egy kicsit és mondta, hogy nyugodjak már le. Nem is tudom, hogy mi lenne, ha egyszer ő is megütne, biztos, hogy nem tudnám megbocsátani, akármi lenne utána.
Igazából az a dolog foglalkoztat, hogy sok nő miért tűri el, hogy megüssék, vagy többször megverjék? Hogy létezhetnek nők, akik ennyire nem becsülik saját magukat?
Mi lenne, ha nem nyúlnál mások telefonjához és nem provokálnád?
Csak kérdem, de tényleg.
Ha az egyik már megütött a másik is majdnem felmerül bennem a kérdés, hogy te ezt mivel váltod ki?
Mert nem mindegyik pasi verekedős, (láthatod, hiszen a másiktól nem kaptál) de valamivel nála is elszakitottad a cérnát.
Mi volt az?
Mellesleg ha velem úgy viselkedne a párom, hogy a kezemből kikapja a telefont, hogy önkéntes rendőrként elkezdjen üvöltözni a másikkal, ha nem is pofozom fel, de elgondolkodnék, hogy jó nővel álltam e szóba.
konkrétan a kérdésedre.
Nos szerelemből. A naiv hit, hogy a verekedős fél megváltozik. Ez egyébként forditva is igy van. Elképesztő sok pasi kapott már pofont régebbi/jelenlegi párjával. Bár a nők inkább a büntudatkeltős erőszak formát kedvelik. (mert az is erőszak) Egyébként mindkét nemtől rettentő primitiv viselkedésforma az erőszak alkalmazása a kapcsolatban legyen az fizikai, vagy érzelmi.
Örülj, hogy a másodikban volt annyi tartás, hogy nem csapott meg, azért egy nőnek sem lehet mindent eltűrni, csak mert puncival a lába között született. Valamiért nagyon értesz a pasik felbaszásához. Nekem is volt már olyan, hogy az akkori barátnőm annyira felkúrta az agyam és annyira szemét volt, hogy kis híján lekevertem neki egy sallert, végül nem tettem meg, de nem sok hiányzott hozzá, pedig alapvetően nem vagyok agresszív típus. Van az a szint amikor az emberből ki tudják hozni az állatot, én a helyedben a saját viselkedésemen, stílusomon is elgondolkodnék.
27F
Ugyan némileg OFF, ráadásul nem is nézem a műsort és az előzményeket sem ismerem,de megkérdezném a lányokat/nőket, hogy amit a Valóvilágban csinált az a csaj(családkipusztulós kívánság és szájbaköpködés), arra mennyire gondoljátok jogosnak mégis a visszaütést a srác részéről(ami mellesleg nem történt meg)?
Én nem vagyok erőszakos, de én biz' megcsaptam volna, vállalva a kizárást is.
8-as, egy az egyben kivertem volna a fogát, ha édesanyámat a szájára vette volna, és azt kívánta volna, hogy dögöljön meg minden családtagom. Tökömet se érdekli, hogy a nő az egy nő, ugyanolyan ember, mint amilyen én vagyok. A volt barátnőm egyszer fogta magát, bejött a lakásba, és azért, mert kint felkúrták az agyát, izomból olyat vert a fogamnak (GYŰRŰVEL), hogy lendületből adtam neki egy pofont, ami inkább volt csattanós, mint erős. Akkor ütöttem meg először nőt, és utoljára is. VISZONT, ha bármikor odajönne hozzám egy idegen nő, és kekeckedne velem, nekem esne, szidná a családomat, bűntudat nélkül lekevernék neki egy sallert. Persze azért szétverni nem kell senki fejét. :-)
Ajajj, mennyi piros kezecskét fogok kapni, Jesus. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!