Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha semmi nem lehet indok arra, hogy egy férfi megüt egy nőt?
Engem nagyon sokáig (részegen) vert a párom. Szóval okot lehet találni, de szerintem undorító, ha egy férfi bántalmaz egy nőt. Teljesen mindegy, hogy miért!
23/n
Önvédelem. Pl ha késsel ront rám egy nő akkor ugyanúgy megverném mint egy férfit, hogy mozdulni se tudjon és harcképtelen legyen. Viszont szerintem egy kapcsolatba nem fér bele. Ha már tettlegességig fajulnak a dolgok akkor az a kapcsolat már menthetetlen. Szerencsére nekem még soha nem kellett megütnöm nőt.
24F
Szerintem van ok,nem álszenteskedés kell ide...
Ha pl annyira elveti a mértéket veszekedéskor,mondjuk anyázik,vagy veszélybe sodor másokat vagy saját magát a hülyeségével,akkor is.
5-ös! Ha ilyen okok miatt ütsz meg egy nőt, akkor te egy
ge nnyláda vagy.
Csak olyan dolog miatt lehetne megütni egy nőt ami miatt férfit is meg kellene. Mondjuk gyereket, gyengébbet bánt, stb.
utolso,miért azt el kell viselni ha lelkileg bántalmaz férfit egy nő?
akkor szerintem testileg is éehet bántani a nőt,az mégcsak nem is olyan fájdalmas
álszentek a nők hidd el, nem kell őket sajnálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!