Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kibírni, hogy ha az ex, akit szerettél, összejön valaki mással, és az exet napi szinten látod?
Ezt a dolgot mindenki másképp éli meg , van akinek könnyebb van akinek nem. Én is voltam ebben a helyzetben, ezelőtt 4 éve. Volt egy párkapcsolatom , szerelmes voltam , nem működött , az exem szakított rá 1,5 hétre új nője lett akivel még mindig együtt vannak. Borzasztóan rossz volt őket együtt látni , és kb. most jutottam el arra a szintre , hogy már kevésbé érdekel. De eddig elég sűrűn gondoltam rá , közben volt nekem is 2 éves kapcsolatom , de így sem tudtam elfelejteni . Mostmár úgy érzem , hogy túl vagyok rajta , még ha sok időbe is telt. Eddig elég sűrűn láttam , de az utóbbi fél évben egyáltalán nem , az éjjel egy szórakozóhelyen voltunk , de nem dobogtatta meg a szívemet mint régen.
Nekem elég hosszú időbe telt , míg megpróbáltam elfelejteni , remélem neked könnyebb lesz , és ha tudod próbáld elkerülni a találkozásokat. 21\N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!