Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nisa kérdése:
Normális e, ha a pasid kijelenti, nincs kizárva hogy majd valamikor, a távoli jövőben esetleg meg fog csalni? Mert hogy ne hazudjunk egymásnak.
Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 14:40
1/7 anonim válasza:
Nekem ha ilyet mondana a párom, megmondanám, hogy ez kizárt, mert most rögtön mehet, amerre lát.
2/7 anonim válasza:
Te nem hagyod ott? Nem, számomra nem normális. Ha neked nem felel meg, hogy ő mással is lefekszik, hagyd ott a fenébe. Komolyan, kiakasztanak az emberek. Hogy lehetnek ennyire önzőek és buták... :c 17/f
3/7 anonim válasza:
Legalább őszinte. Én is őszintén megmondanám, hogy addig tart a kapcsolatunk.
4/7 anonim válasza:
Tehát valószínűleg le akar fektetni egy csajt. Van egy célpont. Vagy már meg is csalt és felkészít. Vagy kevés vagy neki az ágyba és figyelmeztet. Vagy...stb...
5/7 anonim válasza:
Ha ilyen kérdést látok, mindig egy swag gyereket képzelek el, felhúzott szemöldökkel, belőtt séróval és egy cicababát, akinek nincs önbizalma és társfüggő.
Nem jó, ha a pasid ezt mondja és az lenne a természetes, ha keresnél egy normális barátot.
6/7 anonim válasza:
Nem normális ha ilyeneket mond. Habár az sem volna normális ha azt mondaná h soha nem fog megcsalni, mert nem tudhatja egyikőtök sem h mi lesz a jövőben. Mi abban állapodtunk meg h ha már másra vágyunk akk megbeszéljük és inkább váljanak el útjaink mintsem megcsaljuk egymást.
Nade ez h így bejelenti..... Én biztos h egyből elhajtanám.
7/7 anonim válasza:
Szerintem sokkal rosszabb azt kijelenteni, hogy előbb-utóbb úgyis meg fog csalni, mint hogy soha. Mivel nem mindegy, hogy valaki eleve így, vagy úgy áll egy kapcsolathoz. Ez olyan, mintha a hűségesség szándéka se lenne meg benne. Miért lenne az hazugság, hogy valaki azt mondja, soha nem csal meg? Abban a pillanatban miért ne gondolhatná ezt valaki? A korrekt valóban az lenne inkább, hogy ha felmerül benne ilyesmi, akkor megbeszéli veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!