Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ha párkapcsolatban vagytok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ha párkapcsolatban vagytok, akkor mi az elképzelésetek a közös távoli jövőről?

Figyelt kérdés
Én másfél éve vagyok párkapcsolatban 21 éves vagyok, és úgy gondolom megtaláltam az igazit. Barátnőm is így gondolja, mégis ha a távoli jövőt emlegeti, akkor abba még nem emleget engem, hanem csak általánosságban beszél. Mondjuk én is általánosságban szoktam a jövőről beszélni, de közbe azt gondolom, hogy vele lesz.
2014. febr. 24. 21:51
 1/1 Moszuke ***** válasza:

nekem az, hogy lesz valamilyen pénzforrásom ami nem munka. amellett dolgozom valamit kiegészítésként.

együtt lakom a párommal, egy házban amit én/mi tervezek és építek fel, a részleteket én csinálom, persze az ő beleszólásával.

nagy ablakok, fényes házikó lesz, minél "zöldebb" annál jobb. (napelem, meg mindenfélék)

a csajt sűrűn meglepem valami váratlannal, hogy ne punnyadjon el, ha szar a melója tartom benne a lelket és ösztönzöm, hogy keressen másikat. sokat kefélünk, lesz egy hangszigetelt kefélőszoba erre a célra a gyerekek még meghálálják majd.

a hálószoba nem lesz fűthető ahelyett az ágy lesz fűthető de csak az ő oldala.. én szeretek hidegben aludni.

nem lesz macskánk csak ha nagyon köti az ebet a karóhoz.

és kell egy hey arnoldos tetőszoba.

2014. febr. 24. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!