Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihetetlen hűség?

Figyelt kérdés
Lányok, ti mit gondoltok az olyan férfiakról, akik - bármi van egy kapcsolatban -elvből sosem csalták, csalják meg a párjukat. Tudom hülye kérdés, de számos ember nevezhet minket ezért behódoló papucsoknak. Én mindig végiggondolom azt az életben tett cselekedeteim során, hogy mennyire rosszul esne nekem, ha megcsalnának. Nem csak emiatt, hanem egyfajta belső indíttatásból sem tudnék megcsalni soha egy nőt sem. Ez lenne a normális tudom, de szinte alig ismerek olyan férfit, aki nem csalta meg a nőjét és lányban sem ismerek sokat, aki ne csalta volna meg a pasiját.
2014. máj. 3. 01:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

#10: :(:(:(

Majd egy nap...

2014. máj. 3. 02:28
 12/19 anonim ***** válasza:

"Nem csak emiatt, hanem egyfajta belső indíttatásból sem tudnék megcsalni soha egy nőt sem."

ez most hajadon?

2014. máj. 3. 02:35
 13/19 PearlDiver ***** válasza:

Kérdező, férfiakra nem mondjuk, hogy hajadon. Ők nőtlenek, vagy uniszex kifejezéssel egyedülállók.

Egyébként egyetértek azzal, amit írsz.

Engem egyszer már megcsaltak, igyekeztem megbocsátani, de nem igazán ment. Vége is lett két hónapra rá.

24F

2014. máj. 3. 02:56
 14/19 anonim ***** válasza:

Teljesen egyet értek és ugyanezt gondolom. Szerintem nem hihetetlen csak a lányok többsége azért nem talál olyan pasit, mert vagy leragad annál, hogy jól néz ki valaki és akkor nem számít, hogy egy hétig ő a 3456. utána meg jönnek ide sírni. Vagy pedig türelmetlenek és lusták normális férfit keresni aki tiszteli őket és ahol kölcsönös tisztelet és bizalom van egymás iránt.

Sajnos nekem is volt részem benne, azóta még érzékenyebb vagyok erre. Ennek ellenére még mindig hiszem, hogy vannak normális, érző nők/lányok, akik ezt nagyra értékelik. De őket is meg kell találni :)

24/F

2014. máj. 3. 03:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

De jó lenne ha ilyen férfiból még több lenne! :)

Remélem megtalálod azt a lányt aki ugyanígy gondolkodik és meg tud becsülni, mert ez már kezd sajnos egyre ismeretlenebb tulajdonsággá válni!

2014. máj. 3. 03:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Semmit nem gondolok, mert úgy gondolom ez a onrmális, a természetes..

( oda-vissza)

Úgy gondolom,mhogyha valami elromlik, azt meg kell javítani, de legalabb meg kell prőbalni..

Az hogy valaki gerinctelen, és másfele keresi a boldogságot, vagy csak a testi kielégülést, nem segít a problémán, hanem még ront is.

Ha végleg nem lehet helyrehozni a dolgokat, akkor szakitsanak, váljanak el!

Persze ez a procedúra ksit bonyolultabb, és tan attól félnek, hogy mégis meg lehetne javítania dolgokat, így "csak. Megcsalják a párjukat az emberek, fel nem ismervehogy ezzel veleg elásták a viszonyuk endeződésének leheőségét.

A gyávák csalják a másikat vagy a gerinctelenek, mert azért hallani olyat, aol kvázi semmi gond nincs az egyik mégis csalja a másikat..

Az uolső mondatod nagyon meglepett, és roosz ovasni, szerencsére nalunk ez nincs így, ismerek olyat, ahol van 3. Fél, de mindenki tud mindenkiről, és belementek ennek függvényében is a kapcsolatbaa..

2014. máj. 3. 06:22
 17/19 anonim ***** válasza:

bejön nekik, csak ők ettől nem lesznek hűségesek

30+F

2014. máj. 3. 07:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok kérdező. Ezen felül remélhetőleg nemsokára diplomás, szeretek sportolni, zenélek több hangszeren, olvasok stb stb, amit csak kívánhat valaki. Ezt meg is mondta már nekem egy lány, hogy a karjaimba hullhatnának a nők... Viszont én azt tapasztalom, hogy aki ezt mondta, az is lesz@rt és a többi nő is, már a dolgok legelején. Ennyit erről, úgyhogy én már ott tartok, hogy inkább nem is kezdeményezek semmit és gyarapítom a szinglik táborát, vagy nevezd, ahogy akarod. 24/F
2014. máj. 3. 08:58
 19/19 anonim ***** válasza:
szomorú, hogy a hűséget kell magyarázni, és nem a hűtlenséget! jó, hogy te nem ilyen vagy kérdező.
2014. máj. 3. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!