Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt annyira hihetetlen pár GYK-s felhasználónak?
I don't like Christmas:
mondjuk inkább úgy nem randi volt hanem tutira tudtam, hogy összejön a dolog :) skypeon beszélgettünk és mind2-en szimpatikusak voltunk egymásnak...szóval összejött a kapcsolat igen :) ja és valaki a 7 éve depresszióm alatt azt mondta volna ennyire laza leszek egy randin mint ma azt kinevetem :D önbizalom hiány: 0 :D és a lány nem ismerte a magas vékony legendáját :O nem elég GYK fan :D pedig láttunk egy elég magas vékony srácot egy alacsonyabb lánnyal...kellemes 9 óra volt :)
de nem értem miért annyira hihetetlen...
Most ugye csak viccelsz? Azt is neten kérdezitek meg, ahelyett hogy fognátok magatokat és elkezdenétek ott sétálni? Azért nem egy labirintus az a hely ha már odataláltatok.
Egyébként meg valóban nem nagyon tartozik senkire, hogy kivel érzed és hogyan magad.
Most miért kocka?
Én is megismertem itt egy tök helyes srácot,az akadály hogy kapcsolatban vagyok..ennyi..
És mégsem nyomorodok itt minden nap..attól még összefuthatok egy kedves felhasználóval..
És Kérdező?Jól sikerült a randi? :)
1. és 4. válaszoló! Az én fejemet nem szeretnétek inkább lenyomni a vízbe? :D
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!