Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányosak/Csalódottak! Ki az, aki (már) nem hisz abban, hogy valaha is talál olyan valakit, akivel tényleg nagyon szeretik egymást, és minden rendben lesz, mert mondjuk még nem találta meg azt a személy, hiába keresi, vagy mindig csalódik?
Én eddig mindig csalódtam, de hiszem, hogy megtalálom a párom! A remény hal meg utoljára!
20/F
Sokan hívtak már engem pesszimistának, de szerintem csak reálisan látom a helyzetet. Már évek óta "edzek" a magányra. Meg van jópár gondom amik elterelik erről a figyelmem.
21F
én! azt hittem..2évig..de aztán elmentem egyszer bulizni a barátokkal és az egyik haverom hozta a legjobb barátját..és nagyon jobba lettünk utána 4hoapig csak talizgattunk meg stb aztán összejöttünk és most együtt vagyunk 3éve és már van gyűrű az ujjamon persze házasság még nincsen tervben csak így bizonyította be h szeret.
19/L
Én azt hittem az elején megtaláltam az igazit, de már kevésbé :\
Most csak szenvedek.. :(
Szia!
Én egy 19 éves lány vagyok. Nekem még nem volt kapcsolatom ,mert nem találtam rá megfelelö személyt. Se élőben, se neten, sehol nem találtam lelkileg érett partnert. Nekem tinédzser létemre egy lelki társ kéne, akivel megbeszélhetem a gondjaimat és egy hullámhosszon vagyunk, néha hagynánk egy kis teret egymásnak stb..
De nem találok ilyet még sem vagyok kibukva, még vannak céljaim az életben ,szeretnék rendőr lenni.
Sajnos sok pasi szerintem nem tudná várni rám még 6 vagy 4 évet,hogy addig elérjem a célom és utána,azt ami mindnekinek megkénne,h legyen a saját családom két gyerekkel.
Szóval egyenlöre én is a magányrabja vagyok,de igyekszem,majd ebből kitörni az évek során vagy legalább a munkahelyen. 19L
A válaszolók többsége 16-20 éves.
Előttetek az élet, nehogy már feladjátok. A szerelem csodálatos és meg fogjátok találni azt, akivel leélitek az életetek.
"Gyümölcsötök" kint fog játszani a játszótéren, elkíséritek az első napján az iskolába, segítetek neki az első szerelemben, az érettségijén ott fogtok állni könnyes szemmel, de büszkén, mellette fogtok állni akkor, amikor megtalálja az Igazit, akivel már elég komolyra fordult a kapcsolat, ott fogtok állni akkor, unokáitok lesznek és még tovább. Majd elmondjátok neki, hogy hogy találkozott egymással a szülei.
És EKKOR jöttök rá, hogy jól tettétek, hogy nem adtátok fel a szerelmet. Hogy vártatok Rá, akihez 60 évesen is meleg szívvel bújtok.
Ne adjátok fel, főleg ne ilyen fiatalon. Ezek a csalódások csak erősebbé tesznek, jobban fogtok szeretni, jobban fogjátok értékelni a szerelmet. Én csak sok sikert szeretnék kívánni Nektek!
Én is évekig csak egyoldalúan szerettem, "feladtam", majd jött Ő, aki mellett teljes embernek éreztem magam, de a legfontosabb: első randinkon tudtam, hogy vele fogom leélni az életem. Már 12 éve vagyunk együtt és terhes vagyok. Ennél nincs csodálatosabb érzés.
30N
Kedves Utolsó Válaszoló, köszönöm mindenki nevében a jókívánságodat, gratulálok és Nagyon Sok Boldogságot Kívánok Nektek! :)
Nagyon megható és kedves, amit itt leírtál nekünk!:)
A válasz megírásának időpontja: 01-17 03:21 vagyok megint
"Januárban írtam ki a kérdést, de azóta sem változott a véleményem, főleg nem pozitív irányba, sajnos..."
Hat igen. Valaszoltam egyet januarban, aztan ugy kiabrandultam valakibol, hogy azota teljes meggyozodessel temetem az egeszet. Augusztus leven ezt permanensnek erzem, nem csak atmeneti hulyesegnek, amit majd kisebb stabilizalodas utan "kinovok".
"A válasz megírásának időpontja: 08-05 19:03"
LoL. Orulok, hogy neked jo, de azert egeszen nevetseges idealizmussal nyilatkozol a dologrol. :)
"Nagyon megható és kedves, amit itt leírtál nekünk!:)"
Az, de a realitas talajan maradva megiscsak alomkep marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!