Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányosak/Csalódottak! Ki az, aki (már) nem hisz abban, hogy valaha is talál olyan valakit, akivel tényleg nagyon szeretik egymást, és minden rendben lesz, mert mondjuk még nem találta meg azt a személy, hiába keresi, vagy mindig csalódik?
hat EN mar nemhiszek abban hogy valaha is megtalalom az "igaz szerelmet" ;)...
meg a remenyt is feladtam:))...
eddig soha nemvolt egyetlen egy srac sem az eletemben akinek eleg lettem volna...soha nemereztem eleg szepnek...eleg okosnak ..eleg kedvesnek magam... elegnek ahoz hogy eleg legyek barkinek is...
egyszeruen beletorodtem mar hogy a szerelem nem nekem valo ... nem keresem gorcsosen nem erdekel mar...
sz@r egyedul lenni de igy legalabb biztos lehetek abban hogy nem okozok masnak csalodast...nemkell attol felnem allandoan hogy egy szep napon a "parom" felebred hogy en nemvagyok eleg neki...es piff puff akar egy koszos rongyot kidob...
aztmondjak mindenkinek van valaki valahol...csak azt a reszt felejtik el megemliteni hogy nemis olyan biztos hogy azt a valakit megtalaljuk....
18/L
Hát én jelenleg abban sem hiszek, hogy valaha megtudok még bízni egy férfiben.
Az elmúlt fél évben teljesen padlóra kerültem lelkileg. Az a fiú, akivel 3 évig éltem együtt rendszeresen bántott, és a munkatársával csalt jó ideig. Nagyon nehéz időszak volt, de megismertem valakit, és nagyon beleszerettem, nem hittem volna, hogy ennyire lehet szeretni, amennyire én szeret(t)em őt. Aztán ő lepattant egy 30 éves nővel (ő 20). Hát ennyi. Ezek után nem igazán hiszek abban, hogy tudok még szeretni, és hogy engem lehet szeretni!
akkor most egy pasi vélemény. most nagyon úgy érzem, hogy soha sem fogok szeretni többet senkit, soha nem találom meg az igazit, pedig szeretném. sajnos reménykedem még, így rosszabb. a nyár gondolom másoknak is katasztrófa egyedül, legalábbis nekem az, alig várom már, hogy kezdődjön a félév.
f
13:34es vagyok ujra...
az elottem szolo fiuhoz :
nemvagy ezzel egyedul:(
enis varom mar kezdodjon a suli...ha igy folytatom allhatok be emosnak festhetem meg a szoke hajam feketere es vaghatom fel az ereimet meg vaghatom magam is foldhoz....
azert irigylem azokat a parokat akik tobb eve vannak egyutt es meg minidg szerelmesen setalnak kezenfogva a varosba:-<
Hú, hát, szomorúan olvasom a válaszokat, de én is így látom a dolgokat sajnos, pedig alapjáraton nem vagyok pesszimista.:/ :(
Januárban írtam ki a kérdést, de azóta sem változott a véleményem, főleg nem pozitív irányba, sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!