Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányosak/Csalódottak! Ki az, aki (már) nem hisz abban, hogy valaha is talál olyan valakit, akivel tényleg nagyon szeretik egymást, és minden rendben lesz, mert mondjuk még nem találta meg azt a személy, hiába keresi, vagy mindig csalódik?
Én mindig rossz személyekkel futok össze -.-
Ez van szar az élet ezért szenvedni kell.
Én legalább hiszem, hogy még jön valaki elvégre még van idöm.
15f
szia.
én eleinte nem hittem abba, hogy megtalálom az igazit, aki tényleg szeretni fog. eddig sose jött össze amit akartam. de aztán rájöttem, hogy valahol van valaki, aki engem akar, és én is őt.*-* énis csalódtam már nagyon sokszor, de mindig arra gondoltam, hogy valaki majd megtalál és vele fogom leélni az életemet.:) ;D
Én ilyen idióta vagyok, akinek nem esik nehezére beleszeretni valakibe. Abban nem hiszek, hogy találok valakit, aki ugyanígy gondolkodik rólam valaha is.
És minden alkalommal azt érzem, hogy ő az igazi. Csakhát ő nem kér belőlem.
De nem, nem hiszek benne, hogy valaha is össze fog jönni.
18F
A helyzetem dettó ugyan az mint az utolsó hozzá szólóé.
20/F
Csatlakozom az előttem szólókhoz... :(
Azthittem megtaláltam életem nagy szerelmét, az én igazi, egyetlen páromat... Együtt voltunk több mint egy évig, aztán elhagyott egy kis rib.ncért...
Hát nemtudom lehet hkésőbb ez változni fog, de most úgy érzem, hogy soha nem fogok tudni mást szeretni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!