Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi következik egy (érzelmi és fizikai is) megcsalásból általában?
megbocsátás vagy szakítás
szerintem az általános a szakítás
Az a gáz, hogy a hazugság egy kapcsolatban eléggé méregként hat. Ha csak egyszer történt meg, és megbántad talán nem akkora gáz, de az mindig ott fog lapulni. Valami ami miatt rosszul érzed magad, és beleivódik az érzelmeidbe. Volt olyan helyzet amikor megcsaltam a párom, és utólag azt mondanám jobb lett volna elmondani neki a dolgot, még ha állandóan azzal fenyegetett is, hogy ilyen esetben tuti elhagyna.
Persze rizikós, hogy nem bocsátana meg, de ha jó a kapcsolatotok, szeret is, akkor szerintem ez azt jelezné, hogy számára amúgy is értéktelen volt a kapcsolat -tehát mindegy. Nagyon nehéz egy ilyet meglépni, és tényleg elmondani ami történt, de ha fontos vagy a pasidnak, agya is van, akkor miután leülepedett benne a dolog meg fogjátok beszélni azokat a problémákat amik miatt megtörténhetett. És ha nem szakítás lesz a vége, rendben van agyilag-lelkileg -tehát nem rendez ezután naponta féltékenységi jelenetet csak, hogy a saját lelki nyomorát bizonygassa -akkor viszont jobban oda fog figyelni ezután arra, hogy vigyázzon rád.
Persze tarthatod titokban a dolgot, akkor magadban kell egyedül jobban rendet raknod. Megtalálni a kiváltó okot, és meglépni a változáshoz szükséges dolgokat. Vállalni a veszélyt, hogy kiderül.
Esetleg gondolkozz el ő-e az igazi, ha érzelmileg is fontosabb tudott lenni valaki más. Ha ő számodra nem ajándék, hanem megalkuvás -rosszabb esetben kudarc -akkor én a helyedben komolyan fontolóra venném a szakítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!