Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom megkérte a kezem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megkérte a kezem és igent mondtam, mi következik ezután? (többi lent)

Figyelt kérdés
Most,hogy menyasszony vagyok,vége a bulizásnak,a kijárásnak?ő nem mondta ki,hogy így legyen,de mégis hogy kéne legyen ez után?
2013. okt. 3. 18:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nincs vége a bulizásnak, sőt majd a lánybúcsún jön a medveálarcos férfi, és mindenkinek tátva marad a szája!
2013. okt. 3. 18:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Üljetek le és beszéljétek meg. Ez a legegyszerűbb megoldás.
 3/11 anonim ***** válasza:

volt egy eljegyzés

és?????

miért kellene ezért feladnod az eddigi életed?

4/11 anonim ***** válasza:
Nem az életedről mondtál le, csak megházasodsz... Miért ne járhatnátok el bulizni, vagy bárhová máshova szórakozni? Szerinted a házaspárok csak otthon ülnek és olvasnak, miközben megy a Derrick ismétlése a háttérben?
2013. okt. 3. 18:51
 5/11 Tarnolf ***** válasza:
Bulizásnak akkor van vége, hogyha már gyerkőcök is lesznek és még kicsik. :P De beszéld meg a pároddal, úgy a biztos, szerintem nem kellene "tiltani" a kijárkálást.
2013. okt. 3. 18:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Csakmert eddig elég sok fiúbarátom volt akikkel bulizni szoktam (szoktunk),de most,hogy menyasszony vagyok elég fura lesz a bulizás.Megbeszélném vele,de félek többek között azért is kért meg,hogy ez megszűnjön.Nincs sokat itthon,csak heti 1 alkalommal,így nekem nehezebb az itthon ücsörgés,ő viszont dolgozik és egyedül van,ezért nekem kéne megértőbbnek lennem ... :/
2013. okt. 3. 18:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Az igened nem tűnik őszintének az elmondottak fényében.
2013. okt. 3. 18:58
 8/11 Je Veux ***** válasza:
Egy 10 éves értelmi szintjénél tartasz.De lehet sokat mondtam vele.
2013. okt. 3. 19:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem őt és nem tudnám mással elképzelni az életem,csak nem tudom mi a helyes ilyenkor.A barátnőimmel sem tudom megbeszélni mert az egyik túl kicsapongó és bulizós,a másikat meg az üzletig sem engedi a párja,szóval nehéz így.
2013. okt. 3. 19:10
 10/11 Je Veux ***** válasza:

Az emberek általában társas kapcsolatban élnek, jobb esetben egyenlőek a felek, tehát az egymásnak megtiltunk ezt azt, már eleve kizárt.

Attól, hogy eljegyeztek nem változott semmi. Jobb esetben azt jelenti, hogy a barátodnak komoly tervei vannak veled, jelezte a nősülési szándékát. Ennyi.

Nem azt, hogy ezentúl csadorban kell járnod és rá sem nézhetsz az ellenkező nemre.

Nálunk szép fokozatosan lecsökkent a bulik száma, de ez így jött és kész. Nem vagyunk jegyesek sem, csak egyszerűen régóta együtt vagyunk és egy-egy buli helyett inkább kettesben csinálunk programot, vagy esetleg néhány baráttal, hol ezzel, hol azzal. Hajnalig tartó partykra és részegedésre már nem vágyunk.

Ha te még buliznál, hát menj. Viszont nem túl bizalomgerjesztő, hogy szerinted azért jegyzett el, mert szeretné, ha ezentúl nem járnál a fiús baráti társaságodba.

2013. okt. 3. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!