Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöztem az új párommal, az exem megkérte a kezem? Mi van?
Mondd azt az exednek, hogy a vonat elment....
Nem érdemes melegíteni a kihült kapcsolatokat.
szerintem....
Látom zajlik az élet. Másfél hónap után összeköltözni?
Én is hagynám a múltat, és lezártnak tekinteném, hacsak nem belemenekültél a mostani kapcsolatodba, az előző fájdalma miatt.
Nagy szerelem volt, 5hónapja ért véget, érthető, hogy még néha gondolsz rá. Gondolkozz reálisan. Az exed részéről ez egy elkeseredett lépés, amit valószínű nem is gondol komolyan, csak zavarja, hogy te tovább léptél már. Nyilván okkal lett vége a kapcsolatotoknak, és most van egy új ember az életedben akit szeretsz. Ne add fel, nem éri meg.
Az exnek megmondanám, hogy ezzel már elkésett, a jelenlegi páromnak meg elmesélném a szituációt és élném vele tovább az életemet.
Nincs baj a másfél hónappal, Mi két hét után költöztünk össze, 5 éve boldog házasságban élünk.
Ami a kérdést illeti, szerintem az újra melegítés csak a töltöttkáposztának használ. Ez amúgy is egy férfiatlan dolog. Vajon ha nem lenne párod, akkor is meglépte volna ezt?
azt birom,hogíy ilyenkor mindenki az uj pasi mellett áll,senki sem képvisel az exet---hát én igen!
-miért ne érdemelne még egy esélyt? semmit sem lehet tudni elöre,hogy mi lenne belöle? lehet megváltozott,lehet mégis ö az igazi...
ha ez romantikus film lenne,ott biztos visszamenne a lány az exhez és itt a filmnézök nem kérognának emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!