Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély, hogy újra összejöjjek a volt párommal?
Figyelt kérdés
8 hónapot voltunk együtt, másfél hete lett vége egy nagyobb veszekedés után, ahol tulajdonképpen én kiabáltam végig. Azt mondta a kapcsolatunk alatt és szakítás után is, hogy szerinte csak egy gond volt mégpedig az, hogy sokat veszekedtem vele. Tényleg szeretnék változni, akkor is ha nem jövünk újra össze. szerintetek van esélyünk még?2012. nov. 26. 20:17
1/5 anonim válasza:
Csak és kizárólag ha megváltozol.
2/5 A kérdező kommentje:
Én tényleg szeretnék megváltozni. Kérdés az, hogy hisz-e nekem, és hogy akar-e hinni. Hogy tudom bebizonyitani ezt kapcsolaton kívül?
2012. nov. 26. 20:46
3/5 anonim válasza:
A kérdés inkább az, hogy TE tudsz-e magadon változtatni.
Mivel (az írás alapján) te rontottad el, ezért neked kell lépni, keresni őt. Próbálj meg vele lenni, érezze hogy megbántad. Ja, és szeresd! Gondolom abból most hiánya van neki.
4/5 A kérdező kommentje:
Én kerestem. Persze elkövettem a lehetséges összes hibát, kértem h maradjunk együtt, vallomásokat tettem neki és kerestem folyamatosan, amivel persze elrémitettem. Nagyon azon van, hogy nem akarja folytatni, de én beszeretném bizonyitani, hogy van értelme és változok és jobb is lehet a kapcsolatunk. Nem erőszakoskodnék, és nem erőltetném, de azért hiszek, mert mikor találkoztunk, hogy vissza adja dolgaim és beszéljünk láttam, hogy ő is mennyire szenved. De nem tudom, mit tehetnék azért, hogy ő is rájöjjön, hogy ennek nem szabadna még, hogy vége legyen.
2012. nov. 26. 21:01
5/5 anonim válasza:
Nyílván benne vannak még a rossz érzések, ez érthető. Ha látszik rajta hogy szenved, akkor biztos szeret még, de nem volt boldog a kapcsolatban.
Picit vegyél vissza, ne erőltesd, csak legyél ott neki, érezze hogy nem felejtetted el. Ha lenyugodnak a kedélyek, akkor majd üljetek le, és beszéljétek meg az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!