Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély, hogy összejöjjek egy fiúval akit elutasítottam? (mindketten tetszünk egymásnak; további részlet lent)
Egy helyen lakunk és mindig megyünk pincebuliba és már többször volt hogy próbált közeledni,de én elutsítottam mert azt hittem, hogy csak a buli kedvéért egyéjszakás kaland lennék, ezért kerestem valami kifogást és azt mondtam hogy sokkal fiatalabb hozzám képest. Igazából nem is zavarna, mert sokkal érettebb a korához képest és amúgy is csak 1 évvel fiatalabb. Megemlítette, hogy neki ez rosszul esett és hiába kértem tőle bocsánatot és próbáltam megmagyarázni hogy tetszik nekem és csak kifogás volt, mindenre csak azt mondta hogy mindegy , úgy viselkedett mint aki megsértődött. A többieknek mondta, hogy ő biztos nem tetszik nekem, pedig ő mindent megtett. Tudom hogy ő szeret engem (ez kölcsönös).
Szeretnék vele összejönni mert ő egy imádni való kedves srác, csak nem tudom van-e még esélyem ezek után, hogy elutasítottam. És ha azt mondaná hogy ezek után nem teljesen igaza lenne .
Szerintetek ha lenne még esélyem nekem kéne kezdeményeznem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!