Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély arra, hogy összejöjjek vele?
Szóval. Az a szituáció, hogy van egy lány, akivel kb 3-4 hónapja beszélgetek, de csak Facebookon és MSN-en, mert személyesen egyszerűen nincs olyan szituáció, hogy egyedül lenne, mindig csak köszönni tudok neki. A barátnőitől meg nem rángathatom el... De majd ha lesz egy megfelelő alkalom beszélek vele. :) de most nem is ez a lényeg. tehát. valamikor nagyon jól el tudok vele beszélgetni és volt olyan hogy hercegnek hívott, én meg őt hercegnőnek és megkérdeztem, hogy a herceg elnyerheti e a hercegnő kezét, vagy ilyen csak a mesékben van? Erre azt írta, hogy nem lehet megjósolni. Megkérdeztem, hogy ezt hogy érti, azt mondta is-is. Viszont régebben pedig, teljesen halott ügy volt, mondjuk június elején. Lehetséges, hogy azóta megkedvelt? És van rá esély, hogy összejöjjek vele? Vagy mit akarhat? Lányok, ti mit gondoltok akkor, amikor ilyeneket írtok? :D
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
15//F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!