Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esély van rá, hogy újra összejöjjek az exemmel?
Konkrétan ezen a héten szakítottunk. A körülmények nem voltak megfelelőek, hogy másfél év után folytassuk. Sok volt a félreértés, kicsinyes dolgokon a veszekedés, és nyáron elutazom 4 hónapra. Ő volt az első komoly kapcsolatom. Én 21 vagyok, ő 18. Szóval most a legjobb döntésnek az mutatkozott, hogy szakítunk.
De ő is szerelmes, meg én is. De tudom, hogy még mindkettőnknek nagyon sok tapasztalatot kell szereznie. És itt most nem arra gondolok, hogy minél több emberrel szexeljünk, hanem élettapasztalatra.
Szóval a kérdésem tehát az lenne konkrétan, hogy ismertek ilyet, vagy fordult már elő veletek olyan, hogy több év múlva újra egymásra találtatok?
Bármi megtörténhet.
Ha visszajöttél, és még mindíg akarjátok mindketten, akkor folytatni fogjátok. De az Erasmuson sok minden megtörténik. 4 hónap hosszú idő.
Pont azt írtam, hogy nem a szexuális dolgokra gondolok.
És tényleg szeretem. Csak még sokszor gyerekesen viselkedik. Nem érzem még elég érettnek. És jó volt az a másfél év. Csak az utolsó hónapban sok minden történt, aminek nem úgy kellett volna. És most tudom, ha együtt maradunk, én csak szenvedni fogok amiatt, ahogy intézi a dolgait. Mert még nem gondol bele abba, hogy minden tettnek, minden kimondott szónak van következménye.
* Nem erasmusra megyek. Melózni megyek külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!