Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben, a barátom nem akar szexet? (bővebben lent)
Van egy barátom, aki nagyon-nagyon szeret engem, és én is nagyon szeretem őt. Minden szép és jó vele, csak egyetlenegy dolgot nem teszünk meg. Igen a szexről van szó. Valami okból azt mondja, soha nem akar szexelni, van merevedése, tehát nem az a baj, ő azt mondja, nem akarja, hogy megtörténjen, mivel nagyon gátlásos, és még a levetkőzésig sem lesz hajlandó elmenni. Senkivel. Nagyon imád, bármit megtenne értem de szex soha. Ezt így megmondta pár hete.
Én viszont eléggé igényelném a szexet, mivel elég fiatal lány vagyok, és nem akarok szűzen meghalni. Mindketten szűzek vagyunk. Ő 27, én 21 vagyok.
Most mit csináljak? Mondjam meg neki, hogy én viszont szeretném (kockáztatva ezzel hogy pipa lesz/megbántom, mivel nagyon szégyenlős egyébként is), vagy hagyjam vele ezt a dolgot?
Otthagyni/megcsalni semmiképpen nem akarom ezért, mivel minden más tekintetben ő az álmom, gyereket meg úgysem akarok, csak néha jó lenne kicsit szerelmeskedni vele. Szerintetek ez idővel elmúlik? Ne törődjek vele? Vagy van valami tanácsotok arra, hogy én se akarjam a szexet? Hogy lehet azt elérni?
Adj neki egy doboz kekszet.
A pilóta az igazi, csak úgy kell enni hogy elöbb kinyalod a krémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!