Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a barátom előtt szégyellem a szexet, idegenek előtt meg nem?

Figyelt kérdés
Olyan kényelmetlen a barátom előtt ha pl oda nyúl vagy valami történik, hogy is mondjam, sztem a legjobb szó rá hogy szégyellem magam előtte. :S
2009. szept. 25. 22:15
 1/7 anonim ***** válasza:

De mit jelent hogy idegenek elött meg nem ???

Idegen fickoknál nem vagy szégyellös??

2009. szept. 25. 22:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hátezt énse vágom a buszmegállóban engeded hogy a bugyidba nyuljon otthon a négy fal között meg nem ez a baj????
2009. szept. 25. 22:24
 3/7 A kérdező kommentje:

Kicsit félreérthető voltam, bocsi:S

Nem vagyok együtt idegen fickókkal, csak a beszélgetésnél ott nem szégyellem az ilyen dolgot, de a barátommal élőbe igen:S

2009. szept. 25. 22:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet még tul fiatal vagy ezekhez a dolgokhoz, amugy hány éves vagy ?

De mért vagy szégyellös? Azért mert tul fiatal vagy ? akkor várj még, vagy van amiért szégyellösnek kell lenni ??? Kérdésedre csak ugy lehetne norm választ adni ha tudnánk a korodat.

2009. szept. 25. 22:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Elnézést, 19 éves múltam, már nem vagyok szűz, csak a barátom előtt vagyok nagyon nagyon szégyellős:S
2009. szept. 25. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor csak vele lehet ezt megbeszélni, nyugodtan mond el neki hogy te ilyen vagy, adjon kis idöt, ha szeret megérti, és ne add fel, beszélj vele nyiltan rola, idö kérdése az egész és megoldódik !
2009. szept. 25. 23:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azért, mert idáig nem nagyon izgatott a téma, de őbelé meg nagyon szerelmes vagy?

Akkor tényleg azt kell tenni, hogy mondd ezt el neki. Kicsit óvatosabban beszéljen ő is hozzád, és kerítsetek az elején egy takarót... de megpróbálhatsz hangulatvilágítást is: az nagyon megszépít ám!

Aztán majd szépen, fokozatosan hozzászoksz te is. Ővele meg lehetőleg ne legyél ennyire szégyellős, mert várja a kedveskedésed!

2009. szept. 26. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!