Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben, a barátom nem akar szexet? (bővebben lent)
Van egy barátom, aki nagyon-nagyon szeret engem, és én is nagyon szeretem őt. Minden szép és jó vele, csak egyetlenegy dolgot nem teszünk meg. Igen a szexről van szó. Valami okból azt mondja, soha nem akar szexelni, van merevedése, tehát nem az a baj, ő azt mondja, nem akarja, hogy megtörténjen, mivel nagyon gátlásos, és még a levetkőzésig sem lesz hajlandó elmenni. Senkivel. Nagyon imád, bármit megtenne értem de szex soha. Ezt így megmondta pár hete.
Én viszont eléggé igényelném a szexet, mivel elég fiatal lány vagyok, és nem akarok szűzen meghalni. Mindketten szűzek vagyunk. Ő 27, én 21 vagyok.
Most mit csináljak? Mondjam meg neki, hogy én viszont szeretném (kockáztatva ezzel hogy pipa lesz/megbántom, mivel nagyon szégyenlős egyébként is), vagy hagyjam vele ezt a dolgot?
Otthagyni/megcsalni semmiképpen nem akarom ezért, mivel minden más tekintetben ő az álmom, gyereket meg úgysem akarok, csak néha jó lenne kicsit szerelmeskedni vele. Szerintetek ez idővel elmúlik? Ne törődjek vele? Vagy van valami tanácsotok arra, hogy én se akarjam a szexet? Hogy lehet azt elérni?
Igaz,hogy nem mindenki szexmániás,de egy 27 éves férfinél az a természetes,ha igényli a szexet,legalábbis azzal,akit szeret.Vannak ugyan akinél testi oka van annak,hogy nem kívánja,de ez nagyon ritka és ezen nem tud senki változtatni.
Valószínűbb,hog valamilyen trauma érte gyerekkorában,az is lehet,hogy nem is emlékszik erre,ezért szégyenlős és fél a szextől (vagy éppen undorítónak tartja.)Ebben az esetben egy jó pszihológus tud rajta segíteni.Erre kellene rábeszélned.
Ha nem változik a véleménye,akkor te nem tehetsz semmit.Vagy elfogadod így,és lemondasz a saját vágyadról,vagy szakítasz vele.
Nehogy, 21 éves nőként lemondj a világ egyik leges-legjobb dolgáról...
Kövezzetek meg, de ilyen apsival hogy lehetne komolyat tervezni? Vele maradsz, és életed végéig lemondasz a szexről és a gyerekekről, családról is?
Előttem adtak jó tanácsokat, de ha nemjön be egyik sem, ez nem szerelem, ez barátság kb... nem vagytok már tinik, és ha akkurátusan megmodnta, hogy soha, akkor nemtudom lesz-e javuslás... Pszichologus, iylesmi?
huzd fel nagyon! legyél rámenösebb kicsit, de ne ijeszd meg, türelemmel...tudok azok a dolgok amiekt a pasiknak szoktak irni ha szűzcsajukvan :D agyam eldobome z emennyire forditott heylzet :D
De gondolj bele, hogy vele igy soha nem lesz normális, teljes értékű kapcsolatod! Aki aztmondja, hogy a szerelemben nem az a legjobb dolog, mikor szeretkezel a pároddal, az vagy szűz vagy hüje :D Nehogy kimaradj ebből, minden más még csak hozzá sem fogható... Segits neki, ne add fel! Vagy állisd ultimátum elé, hogy márpedig megprobáljuk? Szerintem csak egyszer kellene, és akkor rákapna...;)
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!