Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeret úgy mint hittem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret úgy mint hittem, nagyon fáj (? )

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy összejöttem egy lánnyal. Nagyon szerettük egymást, és most azt mondta, hogy csak barátként szeret engem. Pedig eddig egyértelmű szerelem volt, de most nem tudom mit tegyek. Folyton rá gondolok, nem tudtam hová forduljak, ezért kérek segítséget itt. El tudnám érni, hogy ne csak barátként gondoljon rám?
2010. jan. 15. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, ha barátként gondol rád akkor elégedj meg azzal, de mivel neked nem elég a barátság, inkább tartsatok távolságot.
2010. jan. 15. 21:07
 2/5 A kérdező kommentje:

nem akarom megbántani, csak az volt a kérdés hogy megoldható

e valahogy...

2010. jan. 15. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem mondtam hogy bántsd meg, de nem megoldható, neked meg sokkal kényelmesebb ha akkor kicsit eltávolodtok egymászól, és akkor könnyebben elfelejted.
2010. jan. 15. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg kideríteni, hogy miért szeretett ki belőled,ha változtatsz, talán vissza tudod csábítani. De ha a lány már tényleg nem akar többet barátságnál, akkor hagyd, mert csak rosszabb lesz. Szorítok nektek. :)
2010. jan. 15. 21:15
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen, de tényleg nincs semmi baja, csak barátságot szeretne. az lesz, azért köszönöm a válaszokat.
2010. jan. 15. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!