Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem hittem, hogy valaki engem egyszer igy fog szeretni. Tényleg így szeret vagy csak bemesélem magamnak?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok párom 19! Sok olyan jelet ad nekem amiből arra következtetek h tényleg nagyon szerelmes....!

elmesélem... Nemrégiben myvipen bejelölte egy "igen szép lány" myvipen .. (ő senkinek sem szokott visszaigazolni csak annak akit ismer) És ezt a lányt nem ismerte és visszaigazolt... meztelen képei is voltak kinnt! Én megláttam és kétségbeestem mondtam neki msn-en mondta h smemi jelentősége de ha akarom letörli a lányt... mondtam h nemfontos, cska kibáncsi vagyok h jelent-e neki valamit! Erre másnap felmentem msn-re és le volt törölve a lány... ez számomra igen sokat jelent... de vannak még ilyen jelek amiből arra következtetek h tényleg szeret és nem akar elvesziteni sohasem... am 8 hónapja vagyunk együtt! Egy kicsit tapasztaltabbaktól kérdezném h mi a véleményük erről....:) köszönöm

2009. jún. 24. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudom mit érzel, én 6 és fél hónapja vagyok a párommal, és én sem hittem, hogy engem szerethet ennyire valaki... Pedig hidd el, biztos jelentősége van, ha letörölte, nyilván Te sokkal fontosabb vagy neki (hozzáteszem, még szép) és nem akarta, hogy bántson a dolog. De ha több jelét is mutatja, hogy szeret, akkor szerintem biztos lehetsz benne, egyébként meg nem hiszem, hogy 8 hónapja együtt lennétek, ha nem lennének komolyak az érzései!
2009. jún. 24. 10:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Hat mondjuk az rendes tole, hogy letorolte. (De miert igazolta vissza, ha nem szokott olyanokat, akiket nem ismer?). De ennek nincs jelentosege, hisz letorolte a kedvedert. Es ez mindenkeppen +pont.

Meg ha jol megertitek egymast, akkor nincs mitol tartanod.

ES ugy erzed, hogy o az igazi, vagy ez meg korai kerdes?

Szerintem tenyleg szeret. Meg ha vannak tobb jelei is, akkor jo.

En a parommal tobb mint 3 eve vagyunk egyutt.

2009. jún. 24. 10:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm..igazatok van... igen ugy érzem ő az igazi..semmiért nem cserélném le.. de még fiatalaok vagyunk, még elválik mi lesz a jövőben!
2009. jún. 24. 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem azért, tényleg kedves dolog volt meg minden, de egy ilyen a minimum dolog szerintem. :)

17/f

2009. jún. 24. 13:05
 5/6 anonim ***** válasza:

ez rendes dolog volt tőle :)

néha én is hasonlóképpen érzek mint te!

abszolút nem tartozik ez most ide (bocsi is érte..):

engem pl tegnap lepett meg egy dolog.. de lehet csak túlreagálom.. iwiwen ugye van a csajok és pasik alkalmazás.. miért veszi ezt fel olyan fiú akinek van barátnője? és tudom hogy szeretik egymást..nem használja ki a fiú a csajt. nem erről van szó.. csak jó érzés neki ha látja hogy jó pasi és szavaznak rá mennyire szexi és randira is mennének vele? miért csinálja ezt? :O

2009. jún. 24. 14:23
 6/6 anonim ***** válasza:

sztem kismillióan vannak akiknek ezaz alkalmazás fennvan és kapcsolatban élnek. csupán az ego miatt.

a kérdezőnek pedig: az szépdolog volt h letörölte, de énis kíváncsi lennék h mért vette fel, ha nemis ismeri?:D

2009. jún. 24. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!