Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan ritkák az animés csajok?
DE tényleg eszemet sem tudom mióta keresek egy lányt aki hasonlóan érdeklődik a japán kultúra iránt, mondjuk az én környezetemben sajnos ember nincs aki ezért annyira oda lenne, mint én pl ha választanom kellene, hogy hova menjek nyaralni egy szuper karibi tengeres muri vagy japán között utóbbit választanám szó nélkül.
Tehát vissza a kérdésre, különböző anime orientált rendezvényeken ilyen olyan con vagy mit is tudom én (nem vagyok jártas az ilyesmiben ugyanis a távolság elég nagy ahhoz, hogy nemet mondjak rájuk, illetve főként a baráti társaság érdemtelensége...), vagy privátabb animefan összejöveteleken esetleg?
Az én tapasztalataim szerint jóval több animés lány van, mint fiú. :)
Szerintem próbálj meg ilyen témájú fórumokon írogatni, én anno a legtöbb animés barátomat ott ismertem meg. Na meg ahogy előttem írták, ha van rá lehetőséged, érdemes ellátogatni egy conra is. A legközelebbi itt Budapesten október elején lesz!
25/l
Miért, vannak animés fiúk? O.O
Viccen kívül, én sokkal több animés lányt ismerek, mint fiút. Igaz, Pestiként nekem könnyű dolgom van.
23L
AMúgy hol laksz?
Én nem tudtam, hogy mennyi animés van a közelemben, egészen addig, míg egyik legjobb haveromtól nem kaptam egy nagyon király fma-s pólót.Aznap vagy 10-en megállítottak a suliban, hogy jé, te is animézel?És többségük lány.Bár ennek ellenére nem lettünk jó haverok, de jó tudni, hogy igazából hányan vagyunk.
És rendezvényeken viszonylag könnyü hozzácsapódni másokhoz, vannak nagyobb 15-30 fõs csoportok, akik elég könnyen bevesznek másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!