Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan ritkák az animés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan ritkák az animés csajok?

Figyelt kérdés

DE tényleg eszemet sem tudom mióta keresek egy lányt aki hasonlóan érdeklődik a japán kultúra iránt, mondjuk az én környezetemben sajnos ember nincs aki ezért annyira oda lenne, mint én pl ha választanom kellene, hogy hova menjek nyaralni egy szuper karibi tengeres muri vagy japán között utóbbit választanám szó nélkül.

Tehát vissza a kérdésre, különböző anime orientált rendezvényeken ilyen olyan con vagy mit is tudom én (nem vagyok jártas az ilyesmiben ugyanis a távolság elég nagy ahhoz, hogy nemet mondjak rájuk, illetve főként a baráti társaság érdemtelensége...), vagy privátabb animefan összejöveteleken esetleg?

2014. aug. 20. 22:53
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
0%
-.- te jó ég az ismerőseim 3/4 anime fan, (600ismerős)
2014. aug. 20. 22:54
 2/28 anonim ***** válasza:
7%
Én meg azt nem értem, hogy mi a jó az animében.
2014. aug. 20. 22:54
 3/28 Marko polo ***** válasza:
37%
Nekem volt egy anime fanos csaj kivel össze akartam jönni , de már kiborúltam mikor Japánról egy szót is említett,, amúgy meg Cosplay show-ok Budapesten évente rendeződnek , csak elmész és ismerkedsz...
2014. aug. 20. 22:55
 4/28 A kérdező kommentje:
:)) az korrekt
2014. aug. 20. 22:57
 5/28 A kérdező kommentje:
Első, jó neked az én "hazámban", össz vissz a lakosság 10 százaléka ha magyar akkor örülök, de szerintem még sokat is mondtam, na ebből a 10 százalékból az animésok kontra egyéb emberkék száma elég drasztikus sajna.
2014. aug. 20. 23:03
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
A lányom is jár ilyenekre, imádja, még nem érdeklik a fiúk, de azt mondja, mindenki jó fej, fotózkodnak egymással, vidámak, szerintem menj rendezvényre, nem kell témán agyalni sem, mert az adott:)
2014. aug. 20. 23:03
 7/28 anonim válasza:
Szia én animés csaj vagyok és szeretem Japánt ^^
2014. aug. 20. 23:04
 8/28 anonim ***** válasza:
Kérdező gondolom vidéki vagy, ha nem jársz a távolság miatt con-ra. Ha megkérdezhetem kb az ország melyik részén laksz? Hol nincsenek animés lányok? Én pl animés lány vagyok és még van egy rakat barátom, aki imádja a Japán kultúrát. Bár nem vagyok azaz ottaku azért szeretem az animéket meg Japánt és Koreát, főleg a kpop-ot meg a doramakat.
2014. aug. 20. 23:05
 9/28 A kérdező kommentje:

Valóban fontolgatom, hogy meglátogatok egy rendezvényt, csak a főváros nekem egy fél napi út, innen külföldről, +ba ha valaki néz one piecet akkor nálam még jelentkezik a Zoro effektus, szóval egy ekkora városnak magamba neki vágni igen vakmerő.

Amúgy ha valaki hasonló helyzetben jár, mint én esetleg az írjon, hátha találok valakit aki velem azonos helyzetben van és nem akar kimenni szintúgy magába.

2014. aug. 20. 23:08
 10/28 A kérdező kommentje:
olyan messzire, hogy az mér külföld ":D
2014. aug. 20. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!