Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan ritkák az animés csajok?
DE tényleg eszemet sem tudom mióta keresek egy lányt aki hasonlóan érdeklődik a japán kultúra iránt, mondjuk az én környezetemben sajnos ember nincs aki ezért annyira oda lenne, mint én pl ha választanom kellene, hogy hova menjek nyaralni egy szuper karibi tengeres muri vagy japán között utóbbit választanám szó nélkül.
Tehát vissza a kérdésre, különböző anime orientált rendezvényeken ilyen olyan con vagy mit is tudom én (nem vagyok jártas az ilyesmiben ugyanis a távolság elég nagy ahhoz, hogy nemet mondjak rájuk, illetve főként a baráti társaság érdemtelensége...), vagy privátabb animefan összejöveteleken esetleg?
Valóban fontolgatom, hogy meglátogatok egy rendezvényt, csak a főváros nekem egy fél napi út, innen külföldről, +ba ha valaki néz one piecet akkor nálam még jelentkezik a Zoro effektus, szóval egy ekkora városnak magamba neki vágni igen vakmerő.
Amúgy ha valaki hasonló helyzetben jár, mint én esetleg az írjon, hátha találok valakit aki velem azonos helyzetben van és nem akar kimenni szintúgy magába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!