Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan ritkák az animés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan ritkák az animés csajok?

Figyelt kérdés

DE tényleg eszemet sem tudom mióta keresek egy lányt aki hasonlóan érdeklődik a japán kultúra iránt, mondjuk az én környezetemben sajnos ember nincs aki ezért annyira oda lenne, mint én pl ha választanom kellene, hogy hova menjek nyaralni egy szuper karibi tengeres muri vagy japán között utóbbit választanám szó nélkül.

Tehát vissza a kérdésre, különböző anime orientált rendezvényeken ilyen olyan con vagy mit is tudom én (nem vagyok jártas az ilyesmiben ugyanis a távolság elég nagy ahhoz, hogy nemet mondjak rájuk, illetve főként a baráti társaság érdemtelensége...), vagy privátabb animefan összejöveteleken esetleg?

2014. aug. 20. 22:53
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Én japánul is tanulok, és ismerkednék :D 20/f
2014. aug. 20. 23:10
 12/28 A kérdező kommentje:
király, csipem az animés arcokat nem tudom írj, privátba egy elérhetőséget, vagy más is aki úgy gondolja :D
2014. aug. 20. 23:12
 13/28 anonim ***** válasza:
Nem ritkák, csak nem igazán "menő" reklámozni az ilyesmit. Akik nem nézik azok elégé elvontan gondolkodnak a témáról szerintem. Én szeretem és érdekel, de nem mennék conra pl. mert nem vagyok egy nagy fan, de kellemesen el tud szórakoztatni. 17L
2014. aug. 20. 23:13
 14/28 A kérdező kommentje:
Ja mondjuk ez eléggé igaz az itteni csajok előtt én sem nagyon reklámozom, csak így. nem tudok önmagam lenni
2014. aug. 20. 23:15
 15/28 Fényember ***** válasza:

Az én osztályomban a lányoknak a fele imádja az animéket, ilyen japán kínai koreai fene se tudja milyen zenéket. Nem tudom hogy sikerült ennyi egy osztályba :P

15/L

2014. aug. 20. 23:16
 16/28 A kérdező kommentje:
:)) korrekt kis osztály lehet
2014. aug. 20. 23:17
 17/28 A kérdező kommentje:
amúgy jó sokan fenn vagytok ilyenkor is :)
2014. aug. 20. 23:23
 18/28 anonim válasza:
Szerintem sem olyan ritkak az animes lanyok (osztalyunkban kb. 5-en vagyunk), csak ugy tunik a te kozeledben nincsenek, ezert en is azt javaslom menj el egy animes talalkozora, bar en meg nem voltam ugyhogy csak hallomasbol tudom hogy jo szokott lenni :)
2014. aug. 21. 09:10
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem ritkák az animés csajok, csak senkire nincs ráírva hogy animés szerintem. Én is imádom az animét és japán zenéket is, de ez nem látszik rajtam és nem is szoktam senkinek emlegetni csak ha szóba hozzák vagy kérdezik. Néha elmegyek animeconra, de ennyi.
2014. aug. 21. 09:12
 20/28 anonim válasza:

Ismeros helyzet :)) kulfoldi vagyok, raadasul falusi. A falumban szerintem egyetlen vagyok aki ilyen szinten erdeklodik az animek es Japan irant. Nagy meglepetesemre tobben is neznek animeket, bar inkabb Bleach, Nana..azaz ismertebbeket. Mikor elkerultem varosi iskolaba megismerkedtem tobb animessel is :) Sokan csak erdeklodnek, vagy csak 1-2 animet lattak vagy ismernek, viszont nagyon sokan vannak akik szeretik. Egy reteguk meeteket is rendeznek :) voltam egy ket ilyen kisebb rendezvenyen is amit ok rendeztek.

Magyarorszagi conon meg soha nem voltam, es a tavolsag miatt, nagy reszt meg a penz miatt nem is hiszem, hogy egyhamar eljutok, pedig nagyon szeretnek :)

19/L

2014. aug. 21. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!