Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan ritkák az animés csajok?
DE tényleg eszemet sem tudom mióta keresek egy lányt aki hasonlóan érdeklődik a japán kultúra iránt, mondjuk az én környezetemben sajnos ember nincs aki ezért annyira oda lenne, mint én pl ha választanom kellene, hogy hova menjek nyaralni egy szuper karibi tengeres muri vagy japán között utóbbit választanám szó nélkül.
Tehát vissza a kérdésre, különböző anime orientált rendezvényeken ilyen olyan con vagy mit is tudom én (nem vagyok jártas az ilyesmiben ugyanis a távolság elég nagy ahhoz, hogy nemet mondjak rájuk, illetve főként a baráti társaság érdemtelensége...), vagy privátabb animefan összejöveteleken esetleg?
Az én osztályomban a lányoknak a fele imádja az animéket, ilyen japán kínai koreai fene se tudja milyen zenéket. Nem tudom hogy sikerült ennyi egy osztályba :P
15/L
Ismeros helyzet :)) kulfoldi vagyok, raadasul falusi. A falumban szerintem egyetlen vagyok aki ilyen szinten erdeklodik az animek es Japan irant. Nagy meglepetesemre tobben is neznek animeket, bar inkabb Bleach, Nana..azaz ismertebbeket. Mikor elkerultem varosi iskolaba megismerkedtem tobb animessel is :) Sokan csak erdeklodnek, vagy csak 1-2 animet lattak vagy ismernek, viszont nagyon sokan vannak akik szeretik. Egy reteguk meeteket is rendeznek :) voltam egy ket ilyen kisebb rendezvenyen is amit ok rendeztek.
Magyarorszagi conon meg soha nem voltam, es a tavolsag miatt, nagy reszt meg a penz miatt nem is hiszem, hogy egyhamar eljutok, pedig nagyon szeretnek :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!